data & tickets

Slot Zuylen

Vlak naast Utrecht ligt het idyllische Slot Zuylen. Met een prachtige kasteeltuin en bijzonder goed bewaard gebleven interieur ontdek je op Slot Zuylen meer dan 750 jaar geschiedenis. Geniet je ook met ons mee van een heerlijk vijfgangen diner in de kasteeltuin?

Lees meer

Bestel tickets

4.7/5
 • Een bijzonder en heerlijk 5-gangen diner
 • Een heerlijk wijn- of mocktailarrangement
 • Een echte avond uit op Slot Zuylen
 • Geweldige live muziek
data & tickets
4.7/5 op basis van 54 reviews

Fantastische crew. Perfecte bediening. Nog nooit zo lekker gegeten. Locatie slot Zuijlen is natuurlijk prachtig. Echt supertof. Iedereen bedankt!

Annemiek
Bezocht editie Slot Zuylen

Informatie

Hoe laat begint het en andere praktische informatie

De Maaltuin begint gewoonlijk vanaf 18:00 uur. We gaan rond 19:00 uur aan tafel en de geschatte eindtijd is tussen 22:00 – 23:00 uur.

10 dagen voor aanvang ontvang je bovendien van ons een mail met daarin de praktische informatie.

Aan wat voor tafels dineren we?

Tijdens deze editie op Slot Zuylen dineren gasten aan een eigen tafel met hun gezelschap.

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea en botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek verborgen verhalen en geniet daarnaast van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige en ongedwongen sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. We zijn kort op locatie met een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Wat zeggen andere gasten over Slot Zuylen?

Vorig jaar bezocht De Maaltuin ook al het prachtige Slot Zuylen. Met groot succes! Met een 8,7 werd de editie zeer lovend beoordeeld. Hieronder een greep uit de reacties:

“Fantastische crew. Perfecte bediening. Nog nooit zo lekker gegeten. Locatie slot Zuijlen is natuurlijk prachtig. Echt supertof. Iedereen bedankt!”

De sfeer, combinatie cultuur met eten&drinken. Erg lekkere combinatie van smaken en ook de wijnen erbij erg goed geselecteerd. Leuk tussendoor de live muziek en wat kleine activiteiten! Leuk bedacht en leuke gastvrouw! Wij hebben genoten. Dank voor de bijzondere avond.

“De locatie, sprookjesachtig mooi met het verlichte kasteel. Ook het rondkijken van te voren op de locatie was leuk. Heerlijk en origineel diner, heerlijke wijnen, ook erg leuk met het biertje tussendoor. Personeel, erg goed en vriendelijk. Kortom totaalbeleving zat heel goed in elkaar.”

Toegankelijkheid

Helaas is deze editie niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is geen rolstoeltoilet en er zijn geen verharde paden.

Veelgestelde vragen

Dineren we aan eigen tafels of aan lange tafels?

 • Dit verschilt per editie. Onder het kopje ‘Hoe laat begint het en andere praktische informatie’ kun je het antwoord op deze vraag voor deze editie vinden.

Hoe kom ik aan een ticket?

 • Via de ticketpagina kan je een ticket(s) reserveren voor de door jou gekozen editie. Je reserveert en betaalt vooraf en je ontvangt een bevestigingsmail. De reservering staat op naam en bij aankomst is de naam waarop de reservering is gemaakt voldoende. Betalen kan op de ticketpagina met Ideal.
 • Op de ticketpagina is te zien of er nog tickets beschikbaar zijn. Het komt voor dat er op het laatste moment nog een ticket vrijkomt. Deze worden dan weer via de ticketpagina aangeboden.

Kan ik tickets cadeau geven?

 • ​Ja dat kan, je vult gewoon de naam in van degene die je de tickets cadeau doet en rond de bestelling af. Mocht je het nog even geheim willen houden, vul dan wel je eigen mailadres in (in verband met de bevestigingsmail). Ook kun je het mailadres van de daadwerkelijke gasten in het opmerkingen veld zetten.
 • Je kan ook een cadeaubon aanschaffen. Wij sturen je een cadeaubon per post met een extra envelop, zodat jij de bon kan versturen naar diegene aan wie je de bon cadeau wilt geven.

Waarom betaal ik vooraf?​

 • De Maaltuin is maar een paar weken op een locatie en daarmee intensief om neer te zetten. We merken dat als gasten vooraf betalen, nagenoeg iedereen ook daadwerkelijk aanschuift.

Wat is het menu?

 • Het menu is geheim. Mocht je dieetwensen of allergieën hebben dan kan je die bij het bestellen van de tickets invullen. Mocht je later nog iets willen wijzigen, mail dan naar:

Kan ik vegetarisch of vegan eten?

 • Voor de mensen die geen vlees en vis eten is er een vegetarisch menu. Helaas behoort vegan niet tot de mogelijkheden. Andere allergieën en dieetwensen waar we rekening mee kunnen houden vind je op onze dieetwensen pagina. Geef je dieetwensen uiterlijk een week van te voren door, zo kan onze keuken er rekening mee houden.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

 • 10 tot 14 dagen voor aanvang versturen we iedereen een mail met praktische info. Daarin staat de praktische informatie en ook wat de beste manier is om er te komen. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar de fiets of het OV!

Mag ik mijn hond meenemen?

 • Helaas is het niet mogelijk om je hond mee te nemen naar onze edities. De locaties laten geen honden toe.

Wat als het slecht weer is?

 • We zorgen op elke locatie voor beschutting zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. Als het echt stormt schuiven we de avond door naar een later moment. We informeren je hier – alleen indien de avond doorschuift – uiterlijk om 16.00 over op de dag van het diner.

Met wie werken jullie samen?

 • Wij kiezen onze partners zo bewust mogelijk. Onze uitgangspunten zijn: duurzaam, sociaal, lokaal en verhaal. Een combinatie of alle vier deze uitgangspunten tref je bij onze partners. Binnenkort staan ze op onze partner-pagina met het achtergrondverhaal.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

 • Je kunt onze algemene voorwaarden hier lezen.

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!