Slot Zuylen

Ontdek een betoverend kasteel bij Utrecht


13 juli - 6 augustus

Vlak naast Utrecht ligt het idyllische Slot Zuylen. Met een prachtige kasteeltuin en bijzonder goed bewaard gebleven interieur ontdek je op Slot Zuylen meer dan 750 jaar geschiedenis. Geniet je met ons mee van een heerlijk vijfgangen diner in de kasteeltuin? We nemen je mee over het landgoed. Met kunst, creativiteit en flink veel beleving ontdek je al haar verhalen tijdens een heerlijke avond uit! De heerlijke wijnen en/of het mocktail arrangement ziojn inbegrepen en maken de avond helemaal af. Kom je ook?


Data en tickets
Een impressie van de sfeer

Reserveer jouw plekje!

Waar ga je van genieten?

Een bijzonder en heerlijk 5-gangen diner: bereid met liefde en geïnspireerd op de verhalen van Slot Zuylen.
Inbegrepen zit een heerlijk wijn- of mocktailarrangement, passend bij het menu. 
Een echte avond uit op Slot Zuylen. Wandel met ons mee en ontdek de verhalen van dit bijzondere erfgoed!
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Proef de sfeer..

Informatie

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige en ongedwongen sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. We zijn kort op locatie met een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Wat zeggen andere gasten over Slot Zuylen?

Vorig jaar bezocht ons zusje SterkWater het prachtige Slot Zuylen. Met groot succes! Met een 8,7 werd de editie zeer lovend beoordeeld. Hieronder een greep uit de reacties:

“Fantastische crew. Perfecte bediening. Nog nooit zo lekker gegeten. Locatie slot Zuijlen is natuurlijk prachtig. Echt supertof. Iedereen bedankt!”

De sfeer, combinatie cultuur met eten&drinken. Erg lekkere combinatie van smaken en ook de wijnen erbij erg goed geselecteerd. Leuk tussendoor de live muziek en wat kleine activiteiten! Leuk bedacht en leuke gastvrouw! Wij hebben genoten. Dank voor de bijzondere avond.

“De locatie, sprookjesachtig mooi met het verlichte kasteel. Ook het rondkijken van te voren op de locatie was leuk. Heerlijk en origineel diner, heerlijke wijnen, ook erg leuk met het biertje tussendoor. Personeel, erg goed en vriendelijk. Kortom totaalbeleving zat heel goed in elkaar.”

 

Praktische informatie

Praktische informatie, zoals route, parkeergelegenheid en kledingadvies, krijg je in een e-mail maximaal 10 dagen voor aanvang van de door jouw gekozen dag.

Veelgestelde vragen

Kan ik reserveren voor een groep?

  • ​Via de ticketsite kan voor maximaal 10 gasten tegelijk een ticket worden gekocht. Wil je met een grotere groep komen? Stuur dan een mailtje aan: hanneke@demaaltuin.nl.

Waarom betaal ik vooraf?​

  • De Maaltuin is maar paar weken op een locatie en daarmee intensief om neer te zetten. We merken dat als gasten vooraf betalen, nagenoeg iedereen ook daadwerkelijk aanschuift.

Wat is het menu?

  • We serveren voor iedereen hetzelfde menu. Mocht je dieetwensen of allergieën hebben dan kan je die bij het bestellen van de tickets invullen bij ‘extra informatie’.  Mocht je later nog iets willen wijzigen, mail dan naar: hallo@demaaltuin.nl

Kan ik vegetarisch of veganistisch eten?

  • Bij het maken van de reservering krijg je de mogelijkheid om ‘extra informatie’  op te geven. Als je daar aangeeft dat je graag vegetarisch wilt eten houdt de keuken daar rekening mee. Vegan is helaas niet mogelijk.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

  • 10 dagen voor aanvang versturen we iedereen een mail met praktische info. Daarin staat de laatste informatie. En ook wat de beste manier is om er te komen. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar de fiets of het OV!

Ik heb de praktische informatiemail niet gekregen. 

  • Heb je wel een bevestiging van je bestelling gehad? In dat geval sta je op de gastenlijst en kijken we uit naar je komst. Je kunt de praktische informatiemail vanaf 10 dagen voor aanvang vinden onderaan de pagina van de door jouw gekozen editie onder het kopje ‘informatie’.

Wat als het slecht weer is?

  • We zorgen op elke locatie voor beschutting zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. Als het echt stormt schuiven we de avond door naar een later moment. We informeren je hier – alleen indien de avond doorschuift – uiterlijk om 16.00 over op de dag van het diner.

Mag ik mijn hond meenemen?

  • Helaas kunnen wij honden niet toelaten tijdens onze edities. Dit heeft te maken met de regels van de locaties, die wij volgen. Ook willen wij graag onze gasten kunnen verzekeren van een allergie vrije avond. Hulphonden zijn uiteraard welkom. Graag horen wij dit vooraf, zodat we de juiste maatregelen kunnen treffen.

Met wie werken jullie samen?

  • Wij kiezen onze partners zo bewust mogelijk. Onze uitgangspunten zijn: duurzaam, sociaal, lokaal en verhaal. Een combinatie of alle vier deze uitgangspunten tref je bij onze partners. Binnenkort staan ze op onze partner-pagina met het achtergrondverhaal.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!