Naar de ticketpagina

Holland Opera X De Maaltuin

De Maaltuin & Holland Opera slaan de handen ineen voor een wel heel bijzondere culinaire én culturele ervaring! Ontdek backstage hoe de cast zich voorbereidt op een avond opera. Op naar de imposante Werkspoorkathedraal (Utrecht), vlakbij het podium. Geniet aan tafel van een heerlijk driegangen diner, geïnspireerd op de opera. Bewonder de laatste voorbereidingen. Van tafel naar tribune, tijd voor de bloedstollende opera Bluebeard. Het verhaal van Bluebeard...

Lees meer

Bestel tickets

4.7/5
  • Een bloedstollende opera
  • Backstage tijdens de voorbereidingen
  • 3 gangen diner bij het podium
  • Bijpassend drankarrangement
  • Beleef een unieke avond uit
  • In de indrukwekkende Werkspoorkathedraal te Utrecht
Naar de ticketpagina

Informatie

Is dit een speciale editie van De Maaltuin?

Jazeker! Deze editie vertellen we je voor één keer niet het verhaal van een bijzondere erfgoedlocatie. We vertellen het verhaal van Bluebeard, een steenrijke, mysterieuze man. Verwacht een bloedstollende opera, een heerlijk 3 gangen diner en een kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen. Voor deze editie werken we samen met Holland Opera.

Wat kan ik verwachten van de avond?

Verwacht een bloedstollende opera, een heerlijk 3 gangen diner en een kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen. Voor deze editie werken we samen met Holland Opera. De editie vindt plaats in de prachtige oude Werkspoorkathedraal in Utrecht. We nemen je mee backstage, waar je kunt zien hoe de cast zich voorbereid op de opera. Vervolgens gaan we aan tafel in de grote hal, met zicht op het podium. Geniet daar van een heerlijk 3 gangen diner geïnspireerd op de opera mét bijpassend wijn- of mocktailarrangement. Na afloop van het diner neem je plaats op de tribune voor een spannende opera.

Hoe kom ik aan kaarten?

Reserveringen voor deze editie gaan via de website van Holland Opera. Klik hierboven op “Naar de ticketpagina” voor tickets. Kies je gewenste datum en plek op de tribune en kies de aanvullende optie “Diner Vega, Vlees of Vis”.

Hoeveel kost een avond De Maaltuin & Holland Opera?

Kaarten voor de opera kosten €18 voor CJP, studenten en jongeren, vanaf €50 voor volwassenen. Tot 1 juli is er een vroegboekkorting op de kaarten voor de opera. Het driegangendiner aan het podium incl. drankarrangement van De Maaltuin kost €55. Reserveringen voor deze editie gaan via de website van Holland Opera.

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!