Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Wij zijn

reizende pop-up restaurants De Maaltuin en Sterk Water.

We creëren

belevingen op bijzondere locaties.

Jij hebt

een ticket op naam gekocht voor een van onze diners

Wat krijg ik met mijn ticket?

1 ticket geeft 1 persoon recht op:

  • Een beleving op een bijzondere locatie;
  • Een verrassingsdiner;
  • Een drankarrangement, tafelwater, koffie of thee.

Onze locaties zijn vaak historisch erfgoed. Dat maakt ze bijzonder, maar de locaties zijn ook oud en kwetsbaar. Wees daarom voorzichtig als je deze locaties betreedt.

Allergieën en dieetwensen kan je bij het maken van de reservering doorgeven, of uiterlijk 5 dagen voor de gekozen datum op . Omdat we de gerechten op locatie bereiden kunnen we helaas niet uitsluiten dat sommige gerechten sporen van allergenen bevatten.

Wat krijg ik met een cadeaubon?

Cadeaubonnen en waardebonnen geven recht op een korting op de bestelling, ter waarde van het bij of op de cadeaubon aangegeven bedrag. Alle waardebonnen zijn maximaal 1 jaar na uitgifte geldig.

Wat als ik toch niet kan?

Je kunt je ticket niet annuleren, wij vergoeden de ticketprijs dus niet. De tickets zijn niet-naamgebonden. Mocht je door onvoorziene omstandigheden helaas toch niet kunnen op de door jou gekozen datum, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan.

Wat als het niet door kan gaan?

We zorgen op elke locatie voor beschutting en een fijne plek, zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten.

Maar als het zó slecht weer is of er op andere manier sprake is van overmacht (bijv. brand- of overheidsmaatregelen vanwege een pandemie) waardoor het diner niet door kan gaan, dan verplaatsen we het naar een andere datum en/of locatie. Dat laten we je uiterlijk om 16:00 op de dag van het diner weten. Kan je niet op de nieuwe datum? Neem dan even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Er worden beeldopnames gemaakt

Tijdens een evenement kunnen we beeld- en/of geluidsopnamen maken.  Deze opnamen kunnen later openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden zonder dat hiervoor een vergoeding verschuldigd is.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!