Algemene voorwaarden

Wij zijn 

reizende pop-up restaurants De Maaltuin en Sterk Water.

We creëren 

belevingen op bijzondere locaties.

Jij hebt

een ticket op naam gekocht voor een van onze diners.

 

Wat krijg ik met mijn ticket?
1 ticket geeft 1 persoon recht op: 

  • Een beleving op een bijzondere locatie;
  • Een verrassingsdiner;
  • Een drankarrangement, tafelwater, koffie en thee.

Onze locaties zijn vaak historisch erfgoed. Dat maakt ze bijzonder, maar de locaties zijn ook oud en kwetsbaar. Wees daarom voorzichtig als je deze locaties betreedt. 

Allergieën en dieetwensen kan je bij het maken van de reservering doorgeven, of uiterlijk 3 dagen voor de gekozen datum op hallo@demaaltuin.nl of hallo@sterkwater.nl. Omdat we de gerechten op locatie bereiden kunnen we helaas niet uitsluiten dat sommige gerechten sporen van allergenen bevatten.

Wat als ik toch niet kan?
Je kan je ticket annuleren onder de volgende voorwaarden: 

  • Meer dan 7 dagen van tevoren: 100% van je ticket terug; 
  • 3 – 7 dagen van tevoren 50% van je ticket terug; 
  • Minder dan 3 dagen van tevoren geen vergoeding van je ticket.
  • De servicekosten á €4,95 per ticket zijn uitgesloten van terugbetaling.

Voorbeeld: je hebt tickets besteld voor zaterdag 16 april ’22. Als je op of voor zaterdag 9 april annuleert, krijg je je volledige ticketprijs terug, minus de servicekosten. Annuleer je na 9 april, maar uiterlijk woensdag 13 april? Dan krijg je de helft van je ticketprijs terug. Annuleer je 14 april of later? Dan vergoeden we de ticketprijs niet. 

Wat als het niet door kan gaan?
We zorgen op elke locatie voor beschutting, zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. 

Maar als het zó slecht weer is of er op andere manier sprake is van overmacht (bijv. brand of overheidsmaatregelen vanwege een pandemie) waardoor het diner niet door kan gaan, dan verplaatsen we het naar een andere datum en/of locatie. Dat laten we je uiterlijk om 16:00 op de dag van het diner weten. Kan je niet op de nieuwe datum? Neem dan even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Er worden beeldopnames gemaakt
Tijdens een evenement kunnen we beeld- en/of geluidsopnamen makenDeze opnamen kunnen later openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden zonder dat hiervoor een vergoeding verschuldigd is. 


Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!