Cadeaubon

Geef De Maaltuin cadeau

Verras vrienden, familie en collega’s met een fantastisch cadeau. De Maaltuin strijkt het hele jaar neer op allerlei bijzondere locaties door Nederland. Degene die je verrast geniet zoals je van ons gewend bent van een heerlijke avond. Van het bijzondere 5-gangen menu tot verhalen en beleving, aan alles is gedacht.

De Maaltuin strijkt in alle seizoenen neer op bijzondere locaties langs de Hollandse Waterlinies. De cadeaubon kun je kosteloos omzetten in tickets voor al onze edities en is één jaar geldig. We versturen de cadeaubonnen iedere maandag en donderdag, behalve op feestdagen. Valt een feestdag op een maandag? Dan versturen we de cadeaubon op dinsdag. Valt een feestdag op een donderdag? Dan versturen we deze op woensdag.

Bestel de cadeaubon

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!