Cadeaubon

Geef De Maaltuin cadeau

Verras vrienden, familie en collega’s met een fantastisch cadeau. De Maaltuin strijkt het hele jaar neer op allerlei bijzondere locaties door Nederland. Degene die je verrast geniet zoals je van ons gewend bent van een heerlijke avond. Van het bijzondere 5-gangen menu tot verhalen en beleving, aan alles is gedacht. De cadeaubon kun je kosteloos omzetten in tickets voor al onze edities en is één jaar geldig. We versturen de cadeaubonnen iedere maandag, behalve op feestdagen. Valt een feestdag op een maandag? Dan versturen we de cadeaubon op dinsdag.

Kerstmis valt in 2024 op maandag 25 en dinsdag 26 december. De bonnen die in deze week worden besteld, worden per 2 januari verstuurd.

Bestel de cadeaubon

Een bijzondere avond uit

De Maaltuin strijkt in alle seizoenen neer op bijzondere locaties in Nederland. Van paleizen en kastelen tot aan botanische tuinen en zelfs een vliegbasis! Tijdens een avond uit met De Maaltuin ontdekken we de locaties, duiken we in haar geschiedenis en nemen we je mee in haar geheimen. Op creatieve wijze vertellen we je de verhalen van de plek waar je die avond aanschuift voor een heerlijk 5-gangen diner. Daarnaast geniet je van een bijpassend wijnarrangement. Ook kun je kiezen voor een mocktailarrangement, als je geen alcohol drinkt.

Liever dineren in een fort? Ons kleine zusje SterkWater strijkt neer op de prachtige forten langs de Hollandse Waterlinies. Fort bij Abcoude, Fort Rijnauwen en Fort Muiderslot zijn enkele van die verdedigingswerken die je met SterkWater kunt bezoeken.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!