Samenwerken

De Maaltuin reist langs de meest bijzondere plekken in het land. Botanische tuinen, musea, kastelen, paleizen en zelfs een vliegbasis. Oftewel: verborgen parels die het verdienen om gezien te worden. Hun verhalen verteld, zodat steeds meer mensen kennis mogen maken met deze juweeltjes. Ook houden we van duurzame samenwerkingen. Onze edities zouden niet onze edities zijn zonder onze partners. Locaties, leveranciers en kunstenaars die bij ons passen zijn dan ook altijd welkom. Een duurzame samenwerking betekent voor ons een langdurige relatie, waarbij je elkaar helpt en versterkt. Bekijk hieronder een greep uit onze samenwerkingen van de afgelopen jaren!

Onze partners

Buitengewone varkens

Af en toe kom je een partij tegen die met zoveel passie en liefde zijn werk doet, dat het aanstekelijk is. Zo ontmoetten wij varkensboer Josse, van Buitengewone Varkens: een prachtig bedrijf dat met veel liefde en op duurzame wijze varkens houdt. Kijk, daar worden wij nou vrolijk van!

Aanstekelijke melodiën

Op veel van onze edities hoor je de heerlijke klanken van live muziek. Muzikaal collectief Pierre et Les Optimistes weet keer op keer een ongedwongen, gezellige sfeer neer te zetten, waar onze gasten enorm van genieten. Bekijk hier hoe Pierre en zijn vrienden daar zelf over denken! 🎶

Daar hebben we wel kaas van gegeten

Onze chef werkt het liefst met lokale seizoensproducten. Daarom zal de samenwerking met Booij Kaasmakers je niet verbazen! Met veel passie en liefde werken zij dagelijks aan hun prachtige kazen.

Nieuwe samenwerkingen

We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties. Ook lokale partners zoals leveranciers, hotels en makers rondom die locaties betrekken we graag. Spreekt De Maaltuin je aan en wil je eens verkennen hoe we samen kunnen optrekken? Stuur dan een mail naar . We kijken er naar uit met je samen te werken!

Neem contact met ons op

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!