Samenwerken

Samenwerken

De Maaltuin reist langs bijzondere plekken in het land. Botanische tuinen, musea, kastelen en paleizen. Verborgen parels die het verdienen om gezien te worden. Hun verhalen verteld. We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties. Ook lokale partners zoals leveranciers, hotels en makers rondom die locaties betrekken we graag. Spreekt De Maaltuin je aan en wil je eens verkennen hoe we samen kunnen optrekken? Stuur dan een mail naar hallo@demaaltuin.nl. We kijken er naar uit met je samen te werken!

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!