Groepen/Zakelijk

Bedrijfsuitje bij De Maaltuin

Beleef een unieke avond uit met jouw organisatie. Wij openen graag onze deuren voor grote groepen, bedrijfsuitjes of zakelijke events.

Fantastische locaties

De Maaltuin reist langs bijzondere plekken in het land, zoals botanische tuinen, kastelen en paleizen. Verborgen parels die het verdienen om gezien en beleefd te worden. Ons zusje SterkWater strijkt neer op de prachtige forten van de Hollandse Waterlinie.

Geniet met je collega’s

Samen met je collega’s geniet je van een culinaire avond, waarbij je de geschiedenis, geheimen en onvertelde verhalen van prachtige Nederlandse locaties ontdekt.

Neem contact met ons op

Wat is er mogelijk?

We denken graag met je mee! Je kunt in ieder geval rekenen op de volgende mogelijkheden:

 • Groepen van 10-30 personen
  Sluit je aan bij één van onze edities. Samen met de andere gasten ontdek je de locatie, haar verhalen en geniet je van een heerlijk diner.
 • Groepen van 30-300 personen
  Voor grote groepen organiseren wij een eigen avond. Jullie zijn onze enige gasten op deze avond of dag, en samen genieten jullie van een bijzonder diner op één van onze locaties.
 • Een avond op maat
  De Maaltuin ervaren buiten onze edities om? Geen probleem! Voor groepen is het ook mogelijk om een geheel eigen avond te boeken op één van onze betoverende locaties.

Wij denken met je mee en kijken samen met jou naar de mogelijkheden van het organiseren van je bedrijfsuitje bij De Maaltuin. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande button. Samen bespreken we de gewenste locatie, de voorkeuren voor een menu en de grootte van de groep.

Mail ons!

Wat je van ons mag verwachten

Ontdek een bijzondere locatie
Ga op pad in, op en rond één van onze unieke locaties en laat je onderdompelen in geheimen, herinneringen en verhalen die verbonden zijn aan deze plekken.

Live muziek en beleving
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek. Daarnaast nemen we je op creatieve wijze mee in de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Bijzonder 5-gangen diner
Onze gerechten zijn met liefde bereid en geïnspireerd op basis van de verhalen van de locatie óf van jouw organisatie.

Fantastisch drankarrangement
Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een heerlijk wijn- of mocktailarrangement, passend bij het menu.

Het hele jaar rond, in elk seizoen
In elk seizoen, 12 maanden per jaar, creëren we een bijzondere beleving op fantastische locaties.

Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen

Hoe groot mag onze groep zijn?

Dit verschilt per locatie en kan alles vanaf 10 tot 500 personen zijn. In overleg is veel mogelijk, dus neem vooral contact met ons op!

Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen en allergieën?

Jazeker! Je vindt hier een overzicht van alle allergieën en dieetwensen waar we sowieso rekening mee kunnen houden. In overleg is er heel veel mogelijk!

Wat zijn de kosten van een groepsuitje bij De Maaltuin?

Dit hangt volledig af van je wensen. In sommige gevallen speelt bijvoorbeeld de huur van een locatie ook mee. Een zakelijk diner kan al vanaf 120 euro exclusief BTW per persoon.

Is er ruimte voor eigen inbreng in het programma, bijvoorbeeld een speech?

Op boekingen waar je de avond voor jezelf hebt (zonder reguliere gasten) is het zeker mogelijk om zelf gedeeltelijk invulling te geven aan het programma. Een speech, praatje of iets anders kunnen we zonder probleem opnemen in de planning van jouw bedrijfsuitje. Geef het van te voren wel even aan, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er genoeg ruimte overblijft voor andere onderdelen van de avond.

Hoe lang duurt een avond bij De Maaltuin?

Een reguliere avond duurt ongeveer van 18:00 – 22:30. In overleg kunnen we samen een alternatieve planning maken. We kijken dan naar jullie verwachtingen van de avond en stemmen praktische zaken zoals vervoer of reistijd af.

Veelgestelde vragen

Dineren we aan eigen tafels of aan lange tafels?

 • Dit verschilt per editie. Onder het kopje ‘Hoe laat begint het en andere praktische informatie’ kun je het antwoord op deze vraag voor deze editie vinden.

Hoe kom ik aan een ticket?

 • Via de ticketpagina kan je een ticket(s) reserveren voor de door jou gekozen editie. Je reserveert en betaalt vooraf en je ontvangt een bevestigingsmail. De reservering staat op naam en bij aankomst is de naam waarop de reservering is gemaakt voldoende. Betalen kan op de ticketpagina met Ideal.
 • Op de ticketpagina is te zien of er nog tickets beschikbaar zijn. Het komt voor dat er op het laatste moment nog een ticket vrijkomt. Deze worden dan weer via de ticketpagina aangeboden.

Kan ik tickets cadeau geven?

 • ​Ja dat kan, je vult gewoon de naam in van degene die je de tickets cadeau doet en rond de bestelling af. Mocht je het nog even geheim willen houden, vul dan wel je eigen mailadres in (in verband met de bevestigingsmail). Ook kun je het mailadres van de daadwerkelijke gasten in het opmerkingen veld zetten.
 • Je kan ook een cadeaubon aanschaffen. Wij sturen je een cadeaubon per post met een extra envelop, zodat jij de bon kan versturen naar diegene aan wie je de bon cadeau wilt geven.

Waarom betaal ik vooraf?​

 • De Maaltuin is maar een paar weken op een locatie en daarmee intensief om neer te zetten. We merken dat als gasten vooraf betalen, nagenoeg iedereen ook daadwerkelijk aanschuift.

Wat is het menu?

 • Het menu is geheim. Mocht je dieetwensen of allergieën hebben dan kan je die bij het bestellen van de tickets invullen. Mocht je later nog iets willen wijzigen, mail dan naar:

Kan ik vegetarisch of vegan eten?

 • Voor de mensen die geen vlees en vis eten is er een vegetarisch menu. Helaas behoort vegan niet tot de mogelijkheden. Andere allergieën en dieetwensen waar we rekening mee kunnen houden vind je op onze dieetwensen pagina. Geef je dieetwensen uiterlijk een week van te voren door, zo kan onze keuken er rekening mee houden.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

 • 10 tot 14 dagen voor aanvang versturen we iedereen een mail met praktische info. Daarin staat de praktische informatie en ook wat de beste manier is om er te komen. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar de fiets of het OV!

Mag ik mijn hond meenemen?

 • Helaas is het niet mogelijk om je hond mee te nemen naar onze edities. De locaties laten geen honden toe.

Wat als het slecht weer is?

 • We zorgen op elke locatie voor beschutting zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. Als het echt stormt schuiven we de avond door naar een later moment. We informeren je hier – alleen indien de avond doorschuift – uiterlijk om 16.00 over op de dag van het diner.

Met wie werken jullie samen?

 • Wij kiezen onze partners zo bewust mogelijk. Onze uitgangspunten zijn: duurzaam, sociaal, lokaal en verhaal. Een combinatie of alle vier deze uitgangspunten tref je bij onze partners. Binnenkort staan ze op onze partner-pagina met het achtergrondverhaal.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

 • Je kunt onze algemene voorwaarden hier lezen.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!