Data & Tickets

Botanische Tuinen Rotterdam

Ontdek idyllische plekjes, en geniet met goed gezelschap van een bijzonder 5-gangen diner. Duik in de zomer en geniet van de Rotterdamse natuur. Vanaf 22 maart vieren we de lente in Trompenburg Tuinen! Deze botanische tuin..

Lees meer

Bestel tickets

4.7/5
 • Een heerlijke avond uit
 • Culinair 5 gangen diner
 • Volledig wijn-of mocktail arrangement
 • Fantastische locatie
 • Creatief vertelde verhalen vol beleving
Data & Tickets

Let op: de allerlaatste kaarten!

4.7/5 op basis van 54 reviews

Hele mooie omgeving; leuke ambiance; fijne bediening; gezellige medegasten en heerlijk gegeten!

JG Koppe
Bezocht editie Botanische Tuinen Rotterdam

Informatie

Informatie over de paaslunch

Op 31 maart geniet je in de Trompenburg Tuinen van een heerlijke paaslunch. Het ontvangst is tussen 11:30 uur en 12:00 uur. Na een wandeling door de tuinen gaan we om 12:30 uur aan tafel. De lunch zal rond 16:00 uur ten einde lopen.

Waar dineren we en aan wat voor tafels?

We dineren op het Perenhof, in een knusse kas, aan gezellige, lange tafels.

Hoe laat begint het en andere praktische informatie

De Maaltuin begint gewoonlijk vanaf 18:00 uur. We gaan rond 19:00 uur aan tafel en de geschatte eindtijd is tussen 22:00 – 23:00 uur.

14 dagen voor aanvang ontvang je van ons een mail met daarin de praktische informatie.  Niet ontvangen? Je kunt de mail ook hier lezen.

Wat kan ik verwachten van De Maaltuin in Trompenburg tuinen & Arboretum?

Midden in de stad kom je aan bij een verborgen groene oase. We ontvangen je rond 18:00 uur met een heerlijk welkomstdrankje, waarna je door de tuinen kan struinen. Om je heen vind je duizenden prachtige bloemen en planten. Met behulp van onze podcasts en creatieve belevingen leer je de verhalen van deze bijzondere plek beter kennen. We genieten tijdens deze editie op verschillende plekken in de tuin van het diner, onder andere aan gezellige lange tafels in onze knusse tent. Daar geniet van je van een heerlijk diner, waarbij elk gerecht geïnspireerd is op de tuin zelf en bereid met zoveel mogelijk lokale en duurzame ingrediënten. Met het bijpassende drankarrangement proef je heerlijke wijnen en voor de liefhebber is er bij elk gerecht een bijpassende alcoholvrije mocktail. Aan het einde van de avond wandel je in de schemering naar de uitgang. Een heerlijke avond uit!

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. We zijn altijd maar kort op locatie met een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Toegankelijkheid

Deze editie is volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn verharde paden en er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Veelgestelde vragen

Dineren we aan eigen tafels of aan lange tafels?

 • Dit verschilt per editie. Onder het kopje ‘Hoe laat begint het en andere praktische informatie’ kun je het antwoord op deze vraag voor deze editie vinden.

Hoe kom ik aan een ticket?

 • Via de ticketpagina kan je een ticket(s) reserveren voor de door jou gekozen editie. Je reserveert en betaalt vooraf en je ontvangt een bevestigingsmail. De reservering staat op naam en bij aankomst is de naam waarop de reservering is gemaakt voldoende. Betalen kan op de ticketpagina met Ideal.
 • Op de ticketpagina is te zien of er nog tickets beschikbaar zijn. Het komt voor dat er op het laatste moment nog een ticket vrijkomt. Deze worden dan weer via de ticketpagina aangeboden.

Kan ik tickets cadeau geven?

 • ​Ja dat kan, je vult gewoon de naam in van degene die je de tickets cadeau doet en rond de bestelling af. Mocht je het nog even geheim willen houden, vul dan wel je eigen mailadres in (in verband met de bevestigingsmail). Ook kun je het mailadres van de daadwerkelijke gasten in het opmerkingen veld zetten.
 • Je kan ook een cadeaubon aanschaffen. Wij sturen je een cadeaubon per post met een extra envelop, zodat jij de bon kan versturen naar diegene aan wie je de bon cadeau wilt geven.

Waarom betaal ik vooraf?​

 • De Maaltuin is maar een paar weken op een locatie en daarmee intensief om neer te zetten. We merken dat als gasten vooraf betalen, nagenoeg iedereen ook daadwerkelijk aanschuift.

Wat is het menu?

 • Het menu is geheim. Mocht je dieetwensen of allergieën hebben dan kan je die bij het bestellen van de tickets invullen. Mocht je later nog iets willen wijzigen, mail dan naar:

Kan ik vegetarisch of vegan eten?

 • Voor de mensen die geen vlees en vis eten is er een vegetarisch menu. Helaas behoort vegan niet tot de mogelijkheden. Andere allergieën en dieetwensen waar we rekening mee kunnen houden vind je op onze dieetwensen pagina. Geef je dieetwensen uiterlijk een week van te voren door, zo kan onze keuken er rekening mee houden.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

 • 10 tot 14 dagen voor aanvang versturen we iedereen een mail met praktische info. Daarin staat de praktische informatie en ook wat de beste manier is om er te komen. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar de fiets of het OV!

Mag ik mijn hond meenemen?

 • Helaas is het niet mogelijk om je hond mee te nemen naar onze edities. De locaties laten geen honden toe.

Wat als het slecht weer is?

 • We zorgen op elke locatie voor beschutting zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. Als het echt stormt schuiven we de avond door naar een later moment. We informeren je hier – alleen indien de avond doorschuift – uiterlijk om 16.00 over op de dag van het diner.

Met wie werken jullie samen?

 • Wij kiezen onze partners zo bewust mogelijk. Onze uitgangspunten zijn: duurzaam, sociaal, lokaal en verhaal. Een combinatie of alle vier deze uitgangspunten tref je bij onze partners. Binnenkort staan ze op onze partner-pagina met het achtergrondverhaal.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

 • Je kunt onze algemene voorwaarden hier lezen.

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!