Tickets

Klooster Doornburgh

Ga op ontdekkingstocht met De Maaltuin in Klooster Doornburgh, een halfuur fietsen vanaf Utrecht. Duik in de herinneringen van Zuster Monica, die hier tot 2017 woonde. In de historische refter genieten we van een heerlijk 5-gangen diner. Klooster Doornburgh is gebouwd in de Bossche Schoolstijl: architectuur op basis van De Gulden Snede, volgens de wetten van de natuur. Het is ongelooflijk wat dat doet met je 'zijn'. In deze bijzondere editie staan zuster- en broederschap centraal: kom je het met ons beleven?

Lees meer

Bestel tickets

4.7/5
 • Ontdek een monumentaal klooster
 • Heerlijk 5-gangen diner
 • Volledig wijnarrangement inbegrepen
 • Volg de verhalen van Zuster Monica
 • Een avond uit vol verhalen en beleving
Tickets

Uitverkocht!

4.7/5 op basis van 54 reviews

In een woord fantastisch, mooie gerechten uit de streek, goede toelichting, buitengewoon vriendelijk personeel, mooie muziek.

Marielle
Bezocht editie Slot Zuylen

Ik vond het een perfecte combinatie: bijzondere locatie, mooie sfeer gecreëerd, lekker eten en drinken, muziek.

Hele mooie omgeving; leuke ambiance; fijne bediening; gezellige medegasten en heerlijk gegeten!

JG Koppe
Bezocht editie Botanische Tuinen Rotterdam

Informatie

Wat kan ik verwachten van de avond?

We nemen je mee in de verhalen van Buitenplaats Doornburgh tijdens een avondvullend programma. Ontdek dit monumentale klooster, ervaar prikkelende kunst en geniet van een heerlijk diner!

Tijdens deze editie dineren we aan gezellige, lange tafels.

Geniet van de bijzondere entourage en beleef met ons de geschiedenis van deze bijzondere plek. Geniet van heerlijke dranken en gerechten, geïnspireerd op de locatie. Een ticket kost 114,95 per persoon. Daarbij zijn vijf gangen, een volledig drankarrangement, tafelwater en koffie/thee inbegrepen. Ook de muzikale invulling, beleving en andere verrassingen zitten daarbij in.

Hoe laat begint het en andere praktische informatie

De Maaltuin begint gewoonlijk vanaf 18:00 uur. We gaan rond 19:00 uur aan tafel en de geschatte eindtijd is tussen 22:00 – 23:00 uur.

Tijdens deze editie dineren we aan gezellige, lange tafels.

Lees hier aanvullende praktische informatie. Deze ontvang je ook via de mail 14 dagen voor je avond uit.

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin ontdek je de verhalen van deze bijzondere plekken. Geniet van een heerlijk diner met een uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. We zijn kort op locatie met slechts een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Veelgestelde vragen

Dineren we aan eigen tafels of aan lange tafels?

 • Dit verschilt per editie. Onder het kopje ‘Hoe laat begint het en andere praktische informatie’ kun je het antwoord op deze vraag voor deze editie vinden.

Hoe kom ik aan een ticket?

 • Via de ticketpagina kan je een ticket(s) reserveren voor de door jou gekozen editie. Je reserveert en betaalt vooraf en je ontvangt een bevestigingsmail. De reservering staat op naam en bij aankomst is de naam waarop de reservering is gemaakt voldoende. Betalen kan op de ticketpagina met Ideal.
 • Op de ticketpagina is te zien of er nog tickets beschikbaar zijn. Het komt voor dat er op het laatste moment nog een ticket vrijkomt. Deze worden dan weer via de ticketpagina aangeboden.

Kan ik tickets cadeau geven?

 • ​Ja dat kan, je vult gewoon de naam in van degene die je de tickets cadeau doet en rond de bestelling af. Mocht je het nog even geheim willen houden, vul dan wel je eigen mailadres in (in verband met de bevestigingsmail). Ook kun je het mailadres van de daadwerkelijke gasten in het opmerkingen veld zetten.
 • Je kan ook een cadeaubon aanschaffen. Wij sturen je een cadeaubon per post met een extra envelop, zodat jij de bon kan versturen naar diegene aan wie je de bon cadeau wilt geven.

Waarom betaal ik vooraf?​

 • De Maaltuin is maar een paar weken op een locatie en daarmee intensief om neer te zetten. We merken dat als gasten vooraf betalen, nagenoeg iedereen ook daadwerkelijk aanschuift.

Wat is het menu?

 • Het menu is geheim. Mocht je dieetwensen of allergieën hebben dan kan je die bij het bestellen van de tickets invullen. Mocht je later nog iets willen wijzigen, mail dan naar:

Kan ik vegetarisch of vegan eten?

 • Voor de mensen die geen vlees en vis eten is er een vegetarisch menu. Helaas behoort vegan niet tot de mogelijkheden. Andere allergieën en dieetwensen waar we rekening mee kunnen houden vind je op onze dieetwensen pagina. Geef je dieetwensen uiterlijk een week van te voren door, zo kan onze keuken er rekening mee houden.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

 • 10 tot 14 dagen voor aanvang versturen we iedereen een mail met praktische info. Daarin staat de praktische informatie en ook wat de beste manier is om er te komen. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar de fiets of het OV!

Mag ik mijn hond meenemen?

 • Helaas is het niet mogelijk om je hond mee te nemen naar onze edities. De locaties laten geen honden toe.

Wat als het slecht weer is?

 • We zorgen op elke locatie voor beschutting zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. Als het echt stormt schuiven we de avond door naar een later moment. We informeren je hier – alleen indien de avond doorschuift – uiterlijk om 16.00 over op de dag van het diner.

Met wie werken jullie samen?

 • Wij kiezen onze partners zo bewust mogelijk. Onze uitgangspunten zijn: duurzaam, sociaal, lokaal en verhaal. Een combinatie of alle vier deze uitgangspunten tref je bij onze partners. Binnenkort staan ze op onze partner-pagina met het achtergrondverhaal.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

 • Je kunt onze algemene voorwaarden hier lezen.

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!