proefbeschermer

Wordt gratis & vrijblijvend proefbeschermer van prachtige natuur

Utrechts Landschap en De Maaltuin bieden bezoekers van de editie op Park Vliegbasis Soesterberg een gratis proefbeschermerschap voor 1 jaar aan.

Je krijgt daarvoor:

  • een gepersonaliseerde beschermerspas met kortingsacties
  • 3 maal per jaar ons magazine
  • een welkomstbrief

Het proefbeschermerschap is gratis, vrijblijvend en inbegrepen bij jouw ticket voor De Maaltuin op Vliegbasis Soesterberg.

Als beschermer van Utrechts Landschap ben jij ambassadeur van prachtige natuur in de provincie Utrecht, waaronder natuurlijk Park Vliegbasis Soesterberg zelf! Al meer dan 90 jaar beschermt Utrechts Landschap onze natuur en ons erfgoed. Door bossen, heidevelden, molens en uiterwaarden aan te kopen kunnen we ze voor altijd beschermen.

Aan het einde van je proefbeschermerschap kun je er voor kiezen om definitief en betaald beschermer te worden.

Meer informatie over de natuurwaarde van Park Vliegbasis Soesterberg vind je hier.

Ja, ik word gratis en vrijblijvend proefbeschermer.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!