Officemanager

Wat nou als je Officemanager bent bij De Maaltuin?

Van kantoor tot keuken tot kasteel, dankzij jou weten je collega’s precies wat er speelt. Jij weet hoe je met een snelgroeiende scale-up vol creatieve en gedreven mensen omgaat. Jij zorgt dat onze organisatie als een zonnetje loopt! Je behoudt het overzicht, bewaakt deadlines en zorgt ervoor dat je collega’s lekker kunnen werken. Voor gasten met vragen ben jij onze gastvrije stem. Na een belletje met jou blijven ze fan van De Maaltuin. Kortom: jij brengt onze snelgroeiende organisatie een flinke stap verder.

Solliciteren

Wie ben jij?

Nou, wat regelen betreft zit het wel snor. Je behoud makkelijk overzicht, ziet snel wat er nodig is en regelt het in een handomdraai. Je hebt oog voor je collega’s en met je sociale vaardigheden weet jij mensen voor je te winnen. Je werkt zelfstandig en pakt initiatief, maar vergeet daarbij niet af te stemmen, zodat iedereen op de hoogte is. Je staat sterk in je schoenen en weet goed om te gaan met gedreven ondernemers. Je werkt gestructureerd, maar ziet het ook als er maatwerk nodig is. Je hebt de efficiëntie van de commerciële wereld, maar houdt meer van de passie in de culturele sector. Je wordt helemaal blij als alles met elkaar klopt en bij elkaar komt. Daarom pas je ook zo goed bij De Maaltuin.

Wat doe je zoal op een dag?

 • Mailtjes en telefoontjes van gasten beantwoorden
 • Cadeaubonnen – van verpakking, tot verwerking en verzending
 • Bijhouden en wijzigingen doorvoeren boekingssysteem
 • Afspraken beheren en inplannen voor collega’s
 • Agenderen, voorbereiden en notuleren van teammeetings
 • Inregelen van ons automatische mailsysteem
 • Boodschappen en kantoorinventaris regelen

Kortom; jij zorgt dat ons gezellige kantoor helemaal soepel loopt!

Wat is De Maaltuin?

We verzorgen culinaire belevingen op culturele locaties. Met ons kom je op plekken waar je normaal niet zou (mogen) komen en eet je 5 heerlijke gangen terwijl je leert over de locatie en diens geschiedenis. Je kunt dan denken aan Paleis Soestdijk, Vliegbasis Soesterberg, Botanische tuinen, forten, kastelen, de Bijlmerbajes en ga zo maar door.

Het team achter De Maaltuin bestaat uit ongeveer 15 mensen op kantoor en een hele hoop in keukens, bediening, aankleding en logistiek. We hebben ook een productiekeuken in Amsterdam. Ons kantoor (thuisbasis voor deze rol) is in Utrecht.

Een voorbeeld van wat we doen

Weet jij waar het gezegde “Voor spek en bonen meedoen” vandaan komt? Haar oorkomst ligt op fort bij Abcoude. Als de fortgracht bevroor, hield het dorp een bekende schaatswedstrijd. De prijs? Geen geld of eeuwige roem, maar een maaltijd die destijds als luxe werd beschouwd: spek en bonen! Dit verhaal hoorden mensen bij een wandeling langs de fortgracht tijdens onze editie op Fort bij Abcoude. En drie keer raden wat het hoofdgerecht was..

 

Wat bieden wij?

Je helpt mensen aan een leuke avond uit, steunt de culturele parels van Nederland, in een snel groeiende organisatie, in hartje Utrecht, met collega’s die allemaal veel liefde hebben voor alles dat De Maaltuin te bieden heeft. Daarnaast bieden we hele fijne arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een goed salaris (€ 2.600 tot 3.000,- bruto p/m op basis van fulltime)
 • Veel ruimte om jouw werk op jouw manier te doen
 • Contract voor 24 uur, in overleg, verdeeld over 4 dagen
 • Een onbeperkt aantal vrije dagen
 • Thuiswerkvergoeding incl maandelijks budget voor een laptop en telefoon
 • We stimuleren jouw ontwikkeling met budget om te blijven leren

Is dit wat voor jou?

Superleuk! We kijken er naar uit je te ontmoeten. Solliciteren of vragen mag allemaal op jouw eigen manier via

 

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!