Content marketeer / Online marketing specialist

Wij zoeken een enthousiaste content marketeer / online marketing specialist (tussen de 0,6 – 1,0 fte). Het hele jaar door reizen wij langs unieke locaties in Nederland om daar verhalen te vertellen met ons reizende restaurant. We laten onze gasten zien hoe mooi Nederland is. En dat begint natuurlijk bij al onze uitingen.

Help jij mee onze gasten enthousiast te maken voor De Maaltuin?

Solliciteer direct!

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op mooie verhalen die een link hebben met eten, of met onze geschiedenis. Verhalen van oude paleizen, kastelen, botanische tuinen en forten. We leren hoe het spreekwoord “Tot in de pruimentijd!” is ontstaan op het Muiderslot en maken daar mooie gerechtjes van. We ontdekken liefdesverhalen op een fort en maken daar podcasts of een kunstinstallatie mee. Elke locatie en elke editie is weer anders.

Hoe dat eruit ziet? Bekijk hieronder een video!

Wie zoeken we?

Content Marketeer  – Online marketing specialist (0,6 – 1 fte)

Je bent een creatieve, communicatieve en ondernemende online marketeer met liefde voor cultuur, geschiedenis, foodservice en bijzondere locaties.

De Maaltuin is een combinatie van een hoop dingen. Je favo festivalsfeer, maar dan als 5-gangen diner met vrienden, op een niet-normaal-mooie locatie, waar je ontdekt welke verhalen schuilgaan achter die bijzondere plek. Een ervaring waar mensen nog veel over napraten én een volgende keer voor terugkomen. Op alle locaties besteden we veel aandacht aan de beleving, styling, het eten en sfeer.

Jij zorgt voor de juiste benadering van onze doelgroep (gasten) middels relevante content die je via verschillende kanalen inzet. Je zorgt hiermee voor conversies die helpen onze doelstellingen te behalen. Kennis van- en ervaring met het Adobe pakket (Photoshop, Premiere Pro) is een pré. Kortom: ben je een beetje handig met een camera en lukt het jou om sterke beelden, oogstrelende Insta reels en scroll stopping short videos te maken die De Maaltuin van binnenuit zichtbaar maakt voor de buitenwereld? Dan zijn wij helemaal blij.

In deze rol maak, plaats en update je content voor onze websites, socials, persberichten en e-mail. Het is dus ook belangrijk dat je een goede tekstschrijver bent, zowel short als long copy. Je geeft daarnaast proactief advies op zaken als vindbaarheid & conversie. Je ontwikkelt email-flows en marketing automation.

Uiteraard monitor en meet je alles wat we doen, zodat we kunnen optimaliseren en steeds relevanter zijn voor onze gasten.

Je werkt in deze rol nauw samen met de marketing manager, onze externe partners voor media, ads, data, marketing automation, en de marketing teams van de locaties waar onze pop-up restaurants plaats vinden.

Voor content werk je daarnaast ook samen met onze verhalenmakers, het team wat de content voor onze edities maakt, jullie gebruiken elkaars content en verhalen en geven elkaar inzicht in de learnings en resultaten.

De focus ligt op executie & creatie van onze campagnes, maar daarnaast ben je ook betrokken bij strategische vraagstukken.

Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Reageer dan direct via een e-mail aan . Laat ons weten waarom je bij ons wil werken, stuur je c.v. mee en eventueel iets anders waardoor we jou beter leren kennen.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Stuur direct een mail!

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!