Welkom in ons team!

Wat leuk dat je komt werken bij De Maaltuin.

Op deze pagina vind je een introductievideo van De Maaltuin. Ook vind je hier vlogs van onze operatiemanager Paul. Hij vertelt je over de verschillende locaties zodat je perfect voorbereid bent voor een avond De Maaltuin. Onderaan vind je nog wat veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Vraag het aan een van de projectmanagers op locatie!

Wat is De Maaltuin?

Over de locatie(s)

Vragen over werken bij De Maaltuin?

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek al wandelend verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige en ongedwongen sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. Schuif je aan?

Wat is mijn rol bij De Maaltuin?

Jij vertelt verhalen over deze bijzondere locatie! Dat doe je met de gerechten, de dranken en de belevingselementen. We hebben op basis van de verhalen van de locatie waar jij gaat werken speciale gerechten, dranken en belevingselementen gemaakt. Door deze te serveren en natuurlijk de verhalen erachter te vertellen zorgen we voor een fantastische avond van begin tot einde. 

Hoe kan ik me goed voorbereiden?

Zorg dat je voor aanvang de volgende zaken goed kent, zodat je gasten een heerlijke De Maaltuin avond kan laten beleven:

  • Je kent de Locatie

  • Je kent de Gerechten

  • Je kent de Ingrediënten

  • Je kent de Bereidingswijzen

  • Je kent de Dranken

En de verhalen er achter! Want achter bijna alles wat we serveren en organiseren zit een verhaal.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

Melding

DeMaaltuin volgt de ontwikkelingen nauwgezet. We zien de veiligheid van onze gasten en personeel als hoogste prioriteit. We volgen daarom de afgekondigde maatregelen om Nederland veilig te houden, waaronder het tijdelijk sluiten van restaurants. We werken hard om voor jullie - zodra dat veilig is - alsnog een fantastische avond te organiseren. Als je een ticket hebt gekocht krijg je binnenkort van ons een mail met nadere informatie.