Tour De Maaltuin edities

Tour De Maaltuin

Bezoek jij met je team alle locaties?

Als reizend restaurant trekken we langs zoveel bijzondere erfgoedlocaties in Nederland dat we het bijna niet bij kunnen benen. We nemen je in de tweede helft van 2024 daarom graag mee op Tour de Maaltuin! Ga mee op reis en laat je meevoeren langs alle prachtige locaties die er nog aan zitten te komen. En lees vooral verder, want je kunt met je eigen team meedoen aan een heuse estafette langs alle edities, waarmee je fantastische prijzen kunt winnen! 

De regels 

 1. De officiële start van de Estafette is in Trompenburg Tuinen. Verzin een teamnaam en geef deze door bij het maken van je reservering, in het bestelformulier.
 2. Geef het estafettestokje door aan de spelers in jouw team die naar de vólgende editie van De Maaltuin gaan, door hen jullie teamnaam in te laten vullen bij de reservering.
 3. Zo loop je met één team, in wisselende gezelschappen, zo veel mogelijk edities van De Maaltuin af.
 4. We geven een exclusief estafettediner weg aan de complete teams die alle acht edities aflopen, met een maximaal aantal van 10 teams. Hebben meer dan 10 teams de estafette voltooid, dan worden de 10 diners verloot.

Heb je een vraag over de estafette? Lees de antwoorden op de meest gestelde vragen onder aan deze pagina.

overzicht alle edities

FAQ

 1. Ik heb de start in Trompenburg Tuinen gemist, kan ik alsnog meedoen?
  Dat kan, je maakt alleen geen kans meer op de hoofdprijs van een exclusief diner in 2025. Wel verloten we onder de andere fanatieke deelnemers van de estafette leuke troostprijzen.
 2. Ik heb een editie gemist, kan ik alsnog meedoen?
  Dat kan, je maakt alleen geen kans meer op de hoofdprijs van een exclusief diner in 2025. Wel verloten we onder de andere fanatieke deelnemers van de estafette leuke troostprijzen.
 3. Ik heb al gereserveerd bij een van de edities, kan ik alsnog meedoen?
  Dat kan! Geef je teamnaam door samen met je reserveringsnummer via dit formulier. Zo kun je je alsnog inschrijven voor de estafette.
 4. Hoe moet ik het estafettestokje doorgeven?
  Vul bij elke nieuwe reservering de teamnaam in. Leden van jouw team kunnen zelf de teamnaam doorgeven bij het maken van een reservering. Om ons een handje te helpen is het handig om de spelling helemaal hetzelfde te houden bij elke reservering.
 5. Waar kan ik mijn teamnaam opgeven?
  Je kunt je teamnaam opgeven bij het maken van de reservering. Heb je al een reservering? Geef dan je teamnaam en je reserveringsnummer door via en vergeet daarbij niet je naam, mailadres en reserveringsnummer te vermelden. Zo kun je je alsnog inschrijven voor de estafette.
 6. Welke edities moet ik aflopen om de estafette compleet te hebben?
  – Trompenburg botanische tuinen Rotterdam
  – Bomenmuseum Gimborn
  – Willem Arntsz Hoeve
  – Kasteel Doorwerth
  – Paleis Soestdijk: IN het paleis
  – Hollandsche Manege
  – Grote Kerk Naarden
  – Werkspoorkathedraal
 7. Als we de estafette afmaken, wie krijgt dan de hoofdprijs?
  We geven 10x een diner weg aan complete estafetteteams in 2025. Dat betekent dat van de teams die de estafette afmaken, er 10 complete groepen welkom zijn voor een exclusief diner bij De Maaltuin.
  Heb je dus een team samengesteld met je buren, vrienden en ouders? Dan geniet je in dat gezelschap volgend jaar van een heerlijke avond uit. Zijn er méér dan 10 teams die alle acht edities aflopen, dan gaan we loten. De teams die niet worden ingeloot ontvangen een leuke troostprijs.
 8. Als mijn team niet alle edities afloopt, kan ik dan iets winnen?
  Onder de fanatieke deelnemers van de estafette die zo veel mogelijk edities aflopen, verloten we leuke troostprijzen. Je verliest niks door mee te doen! En win je niet, dan heb je kunnen genieten van een heerlijke avond uit.
 9. Ik snap het nog steeds niet, heb je een voorbeeld?
  Jan en Jannie vormen een team met vrienden Ben en Barry en de buren Gert en Gerrie onder de naam ‘De Bourgondiërs’. Jan en Jannie trappen af in Trompenburg Tuinen en reserveren met de teamnaam ‘De Bourgondiërs’. Ben en Barry maken een reservering in Gimborn en geven daarbij óók de teamnaam door. Vervolgens gaan Gert en Gerrie naar Willem Arntz Hoeve, opnieuw onder dezelfde teamnaam. Zo lopen ‘De Bourgondiërs’ al langs drie van de acht edities. Gaandeweg kunnen ze meer mensen uitnodigen om bij hun team te horen, of ze kunnen zélf nog een editie van De Maaltuin bezoeken onder dezelfde teamnaam. Zo geven ze gedurende het jaar het estafettestokje door.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!