Bestel tickets

SENLfestival

Wissen
Artikelnummer: 001 Categorie:

82.33

We zijn uitverkocht! Heb je nog geen kaartje bemachtigd, maar wil je wel heel graag komen? Stuur dan een mailtje naar info@social-enterprise.nl dan kom je op de reservelijst. Als dan een kaartje vrij komt krijg je van ons bericht.

Het Social Enterprise NL 10 jaar festival

Je bent uitgenodigd!
Hopelijk had je 30 juni al in je agenda genoteerd. Want dan vieren we 10 jaar Impact first, 10 jaar de beweging van ondernemers die laten zien dat het anders kan. 10 jaar tegen de stroom in roeien, 10 jaar vooroplopen naar een impact economie. En dat was nooit belangrijker dan nu.
Samen proosten
We vieren het met elkaar. Het is hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten, te inspireren en samen naar de toekomst te kijken dus koop nu je kaartje. Maar let op: vol is vol. Bestel je kaartjes binnen tien dagen om zeker te zijn van een plek. In eerste instantie kan ieder lid 3 kaartjes bemachtigen. Helaas is de locatie niet groot genoeg, zodat iedereen zijn of haar voltallige team kan uitnodigen. Mocht je willen vragen naar meer mogelijkheden of heb je ideeën, neem dan contact met ons op via info@social-enterprise.nl.
Locatie
Park Vliegbasis Soesterberg
Het festivalsprogramma
In ons barstensvolle programma kun je voor ieder wat wils verwachten: bijzondere ontmoetingen, nieuwe ideeën en vrolijkheid. Van een Impact Wandeling door de natuur, tot bijzondere attracties. We hebben de lekkerste hapjes en drankjes (uiteraard van collega sociaal ondernemers). Samen met De Maaltuin verzorgen we een diner, bio én vega. Het wordt een groot spektakel met muziek, toffe sprekers en we zetten sociaal ondernemers op een verrassende manier in het zonnetje. Er is zeker wat te winnen. We grijpen dit moment aan om samen te bouwen aan een betere wereld en te proosten op de toekomst. Zien we je 30 juni?
Datum
Donderdag 30 juni
Tijden
Inloop vanaf 14:30 uur. Afterparty eindigt om 23:00 uur.