Sous-chef kok
In het kort
De Maaltuin en haar zusje SterkWater zijn op zoek naar een Sous-chefkok! Ga aan de slag voor een innovatieve organisatie, waar ontdekken en beleving vooraan staan. Vanuit onze keuken in Amsterdam-Duivendrecht werk jij aan inspirerende gerechten, die stuk voor stuk een verhaal vertellen.
Solliciteer direct!Wie zijn wij?
Het hele jaar door reizen wij langs unieke locaties in Nederland, om daar verhalen te vertellen met ons restaurant. Iedere editie heeft een eigen menu, gebaseerd op de verhalen van paleizen, kastelen, forten, botanische tuinen en zelfs een vliegbasis: alles komt voorbij. Hoe zoiets eruit ziet?
Waarom is dit een fantastische baan?
- Je werkt 38 urige per week;
- Standaard werkuren: Overdag, maandag t/m vrijdag;
- Met af en toe een avond/weekenddienst.
- Je verdient een bruto maandsalaris tussen de €2.400 en €3.175 per maand
- Wij groeien hard en dat betekent dat jij mogelijkheden hebt om mee te groeien in ons bedrijf.
- Je werkt in rust en duidelijkheid, maar wel aan spannende en geïnspireerde gerechten en verhalen
Wie ben jij?
Je weet van aanpakken en steekt je handen graag uit de mouwen. Je bent stressbestendig en weet de rust te bewaren. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat de kwaliteit die we leveren hoog blijft. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor je team en weet je hen op een fijne wijze te coachen.
Als Sous-chef…
- Houd jij het overzicht in de keuken;
- Kan jij vooruitkijken en vooruit plannen;
- Ben jij verantwoordelijk voor de Mise en Place;
- Ben jij verantwoordelijk voor de personeelsplanning in de productiekeuken;
- Stuur jij een keuken team aan van 3-5 koks;
- Ken jij de locaties en denk je mee over logistieke uitdagingen;
- Ben jij verantwoordelijk voor het doen van de bestellingen.
Waar worden wij enthousiast van?
- Kwaliteit staat bij jou bovenaan, elk gerecht en elk bordje moet goed zijn.
- Je bent initiatiefrijk en kijkt goed vooruit in het werk.
- Jij kunt je collega koks goed enthousiasmeren én instrueren.
- Jouw keuken is ordelijk en overzichtelijk. Jij hebt de controle.
- Bij tegenslag herstel jij snel en onder hoge druk blijf je doelgericht werken.
- Kooktechnieken en ingrediënten uit de internationale keuken ken jij als geen ander.
- Kennis van de vegetarische keuken
Ben jij ook enthousiast?
Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Reageer dan direct via een e-mail aan hallo@demaaltuin.nl. Laat ons weten waarom je bij ons wil werken, stuur je c.v. mee en eventueel iets anders waardoor we jou beter leren kennen.
We kijken ernaar uit je te ontmoeten!
Ik wil solliciteren