Medewerker bediening gezocht!

Werken op de meest bijzondere plekken van Nederland?

De Maaltuin zoekt enthousiaste bedieningsmedewerkers! Het hele jaar door reizen wij langs unieke locaties in Nederland om daar verhalen te vertellen met ons restaurant. Elke editie heeft een eigen menu, gebaseerd op de verhalen van die plek.

Help jij ons om onze gasten helemaal blij te maken met heerlijke gerechten?

Solliciteer direct!

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op mooie verhalen die een link hebben met eten, of met onze geschiedenis. Verhalen van oude paleizen, kastelen, botanische tuinen en forten. We plukken middag’s kruiden uit een botanische tuin die we avonds serveren in diezelfde tuin. We leren hoe het spreekwoord “Tot in de pruimentijd!” is ontstaan op het Muiderslot en maken daar een mooi gerechtje van. Elke locatie en elk menu is weer anders.

Wie zoeken we?

We zoeken mensen met passie voor het vertellen van mooie verhalen op bijzondere historische locaties. Mensen die een glimlach kunnen toveren op vele gezichten! Breng jij straks onze gasten overheerlijke gangen, mooie wijnen en een goed verhaal? En dit alles op een fort, kasteel of in een botanische tuin? Regel samen met de muzikanten, chefs en eventmanager een fantastische avond vol sfeer en heerlijk eten! 

 Wat zijn je werkzaamheden?

 • Mise en place maken voor de avond (tafels opdekken, dranken klaarzetten etc.);
 • Eten en drinken serveren en gasten in de watten leggen;
 • Opruimen en afsluiten va de locatie zodat je collega’s de volgende dag weer goed van start kunnen;
 • En boven alles: gasten zich welkom laten voelen!

Kennis en ervaring

 • Idealiter heb je al wat ervaring opgedaan in de horeca en met name in de bediening en kan je daardoor zelfstandig een wijk draaien;
 • Maar heb je dit niet? Geen probleem. Wij zijn van mening dat we je met jouw open blik en leergierigheid alles kunnen leren! Willen is kunnen!
 • Op jouw gezicht staat altijd een glimlach, gastvrijheid is op je lijf geschreven!

Hoe ziet je dag eruit?

 • Rond 15.30 uur start de dag met het voorbereiden van de avond, alle tafels worden ingedekt en klaargezet;
 • We eten gezellig samen en spreken de avond door;
 • Rond de 100 gasten komen heerlijk dineren;
 • Na afloop ruimen we samen op, zodat we de locatie weer piekfijn achterlaten.

Kwaliteit staat voorop

 • Je overtreft de verwachtingen van onze gasten. Dankzij jouw gastvrijheid in combinatie met muziek, beleving en overheerlijk eten worden alle gasten overdonderd en beleven ze een bijzondere avond;
 • Wanneer er gedurende de dag of avond iets anders gaat dan verwacht, kun je snel schakelen en bijstellen. Ze maken jou niet gek!
Solliciteer direct!

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!