Gezocht: creatieve content stagiair!

Content & Socials!

Hi! Om dit jaar 30.000 gasten te bereiken hebben we fantastische content nodig. Een instagram account waar je je vingers bij aflikt. Stories waar je van gaat watertanden. Een LinkedIn pagina die smaakt naar meer. Je raad het al, wij doen iets met eten. Ons reizende restaurant reist langs kastelen, paleizen en botanische tuinen. Bijzondere plekken waar onze gasten heerlijk dineren én verrast worden met podcasts, kunst en andere creatieve manieren om een verhaal mee te krijgen. En dat willen we online laten zien op onze kanalen. Kom jij met ons leuke teksten, prachtige plaatjes en strak ingerichte socials maken? ps. start en einddatum van de stage uiteraard in overleg!

Solliciteer direct!

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op mooie verhalen die een link hebben met eten of met onze geschiedenis. Verhalen van oude paleizen, kastelen, botanische tuinen en forten. We plukken ‘s middags kruiden uit een botanische tuin die we ‘s avonds serveren in diezelfde tuin. We leren hoe het spreekwoord “Tot in de pruimentijd!” is ontstaan op het Muiderslot en maken daar een mooi gerechtje van. Elke locatie en elk menu is weer anders.

Hoe dat eruit ziet? Bekijk hieronder een video!

Wie ben jij?

Jij doet een studie in de richting marketing, media en/of communicatie. Je weet je weg te vinden in verschillende social media kanalen en creëert graag content. Je bent nieuwsgierig en creatief. Je denkt graag mee over originele manieren om De Maaltuin te promoten, zowel online als offline. Ook ben je leergierig en niet bang om je handen uit de mouwen te steken! 

Wat ga je doen?

Als marketing stagiair(e) creëer je onder andere content voor onze social media kanalen. Je gaat aan de slag met teksten, posts en reels. Daarbij hoort natuurlijk ook het bezoeken van onze edities. Jouw missie: De Maaltuin vertalen in creatieve content. Daar heb je vast zelf ook al ideeën over! Daarnaast duik je in onze doelgroep en help je ons een volledig beeld te schetsen. Wie zijn onze bezoekers? Waar vinden we ze? Hoe spreken we ze aan? Andere dingen waar we je in meenemen zijn het bijhouden en ontwikkelen van onze website en vormgeving van posters en banners. Ook zul je bijdragen aan de andere verantwoordelijkheden van onze marketingafdeling, zoals nieuwsbrieven, advertenties, klantcontact en persberichten. 

Wat bieden we jou?

Een stageplek waar je jouw creatieve ei kwijt kunt!
Jij zit vol met creatieve ideeën. Die mag je bij ons altijd delen en realiseren!
Een mooie stagevergoeding
Bij een leuke stage hoort ook een leuke stagevergoeding natuurlijk!
Enthousiaste collega's & leuk werk
Wij willen gewoon gave dingen doen! Dat enthousiasme delen we graag. Want werk moet in de eerste plaats leuk zijn!
Werken op de mooiste locaties van Nederland!
Wij komen op de gaafste plekken: paleizen, kastelen en zelfs een vliegbasis zijn ons niet vreemd. Ook jij zult daar vaak te vinden zijn!

Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Reageer dan direct via een e-mail aan hallo@demaaltuin.nl. Laat ons weten waarom je bij ons aan de slag wil, stuur je c.v. mee en eventueel iets anders waardoor we jou beter leren kennen.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!