Klantenservice toppers gezocht!

Help jij onze gasten blij te maken?

De Maaltuin (en haar zusje SterkWater) zoekt enthousiaste mensen voor de klantenservice! Het hele jaar door reizen wij langs bijzonder erfgoed in Nederland om daar bijzondere verhalen te vertellen met ons restaurant. Voordat gasten een heerlijke avond beleven hebben ze regelmatig nog vragen.

Help jij ons om hen helemaal blij te maken met goede antwoorden en oplossingen?

Wat beleven onze gasten?

Kom jij in ons team?

Wie zoeken we?

Dit is jouw ideale bijbaan! Jij bent gastvrij, enthousiast en spreekt en schrijf foutloos Nederlands. Je bent sociaal en houd ervan om de boel goed te regelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiend team van enthousiastelingen dat gek is op bijzondere locaties en hun verhalen. Daarom reizen we sinds 2016 langs paleizen, kastelen, botanische tuinen en forten en ontwerpen op al die verhalen een heerlijk menu, bijzondere beleving met podcasts en kunstinstallaties en natuurlijk een sfeervolle setting om in te dineren. Je vind ons inmiddels op meer dan 10 locaties door (midden) Nederland en houden kantoor in Utrecht. Voor de klantenservice kan je uiteraard vanuit huis werken.

Wat ga je doen?

Jij regelt onze klantenservice! Dat betekent dat je vanuit huis op je eigen laptop chats, e-mails en telefoontjes van klanten beantwoord. Daarnaast regel je allerlei kleine zaken achter de schermen.

Wat bieden we?

Een leuke flexibele bijbaan bij een jong en groeiend bedrijf. Natuurlijk kom je een keer gezellig bij ons eten zodat je precies weet wat we doen. We vergoeden €12,50 per uur. Je kan werken vanuit huis, maar bent ook welkom op ons kantoor in Utrecht.

Enthousiast geworden? Reageer nu!

Lijkt het je leuk om bij ons te werken! Reageer dan direct via een e-mail aan hallo@demaaltuin.nl. Laat ons weten waarom je bij ons wil werken, stuur je c.v. mee en eventueel iets anders waarmee we jou beter leren kennen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Waar zijn we binnenkort te vinden met De Maaltuin?

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!