Eventmanagers gezocht!

Werken op de meest bijzondere plekken van Nederland?

De Maaltuin en haar zusje SterkWater zoeken enthousiaste eventmanagers. Het hele jaar door reizen wij langs unieke locaties in Nederland om daar verhalen te vertellen met ons restaurant. Elke editie heeft een eigen menu en beleving, gebaseerd op de verhalen van die plek.

Help jij ons om onze gasten helemaal blij te maken?

Solliciteer direct!

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op mooie verhalen die een link hebben met eten of met onze geschiedenis. Verhalen van oude paleizen, kastelen, botanische tuinen en forten. We plukken ‘s middags kruiden uit een botanische tuin die we ‘s avonds serveren in diezelfde tuin. We leren hoe het spreekwoord “Tot in de pruimentijd!” is ontstaan op het Muiderslot en maken daar een mooi gerechtje van. Elke locatie en elk menu is weer anders.

Hoe dat eruit ziet? Bekijk hieronder een video!

Wie zoeken we?

Als eventmanager ben je tijdens onze edities het gezicht en aanspreekpunt van De Maaltuin en SterkWater voor zowel de gasten als collega’s (bediening, koks, muzikanten etc.). Je stuurt het gehele horecateam aan. Je neemt beslissingen waar nodig, voorkomt problemen of lost ze soepel op. Je zorgt ervoor dat kwaliteit van De Maaltuin/SterkWater gewaarborgd is. Je bent eindverantwoordelijk voor de operatie van de gehele avond, van begin tot eind. Je zorgt ervoor dat iedereen het WOW-gevoel krijgt.

Informatie

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
 • Jij bent tijdens een editie de eindverantwoordelijke van ons restaurant op een fort, kasteel of botanische tuin;
 • Je draait zelfstandig de avond;
 • Je werkt daarin samen met de chef op locatie;
 • Je stuurt de bediening aan;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s én voor de gasten.
Waar werk je?
 • Soms in een fort, soms op een kasteel en soms midden in een tuin of natuurgebied;
 • Onze locaties bevinden zich in de gehele randstad.
Wat bieden we jou?
 • Je werkt op de mooiste en unieke locaties van (midden) Nederland;
 • We bieden je een dienstverband met een goed salaris óf ZZP contract;
 • Ons bedrijf is flink aan het groeien en je kunt zeker met ons meegroeien. Graag zelfs!
 • Je reiskosten worden vergoed;
 • Wij vinden ons werk echt leuk! Je komt terecht in een enthousiast team waar we samen iedere avond voor een top resultaat gaan.
Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan een ticket?

 • Via de ticketpagina kan je een ticket(s) reserveren voor de door jou gekozen editie. Je reserveert en betaalt vooraf en je ontvangt een bevestigingsmail. De reservering staat op naam en bij aankomst is de naam waarop de reservering is gemaakt voldoende. Betalen kan op de ticketpagina met Ideal.
 • Op de ticketpagina is te zien of er nog tickets beschikbaar zijn. Het komt voor dat er op het laatste moment nog een ticket vrijkomt. Deze worden dan weer via de ticketpagina aangeboden.

Kan ik tickets cadeau geven?

 • ​Ja dat kan, je vult gewoon de naam in van degene die je de tickets cadeau doet en rond de bestelling af. Mocht je het nog even geheim willen houden, vul dan wel je eigen mailadres in (in verband met de bevestigingsmail). Graag wel het mailadres van de daadwerkelijke gasten in het opmerkingen veld zetten.
 • Je kan ook een cadeaubon aanschaffen. Wij sturen je een houten cadeaubon per post met een extra envelop, zodat jij de bon kan versturen naar diegene aan wie je de bon cadeau wilt geven.

Waarom betaal ik vooraf?​

 • De Maaltuin is maar een paar weken op een locatie en daarmee intensief om neer te zetten. We merken dat als gasten vooraf betalen, nagenoeg iedereen ook daadwerkelijk aanschuift.

Wat is het menu?

 • Het menu is geheim. Mocht je dieetwensen of allergieën hebben dan kan je die bij het bestellen van de tickets invullen. Mocht je later nog iets willen wijzigen, mail dan naar: hallo@demaaltuin.nl

Kan ik vegetarisch of vegan eten?

 • Vegan behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Wel hebben wij een vegetarisch menu voor vegetariërs.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

 • Een dag voor aanvang versturen we iedereen een mail met praktische info. Daarin staat de laatste informatie. En ook wat de beste manier is om er te komen. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar de fiets of het OV!

Wat als het slecht weer is?

 • We zorgen op elke locatie voor beschutting zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. Als het echt stormt schuiven we de avond door naar een later moment. We informeren je hier – alleen indien de avond doorschuift – uiterlijk om 16.00 over op de dag van het diner.

Met wie werken jullie samen?

 • Wij kiezen onze partners zo bewust mogelijk. Onze uitgangspunten zijn: duurzaam, sociaal, lokaal en verhaal. Een combinatie of alle vier deze uitgangspunten tref je bij onze partners. Binnenkort staan ze op onze partner-pagina met het achtergrondverhaal.

Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Reageer dan direct via een e-mail aan hallo@demaaltuin.nl. Laat ons weten waarom je bij ons wil werken, stuur je c.v. mee en eventueel iets anders waardoor we jou beter leren kennen.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!