Dineer op het prachtige Vliegbasis Soesterberg

Vliegbasis Soesterberg

Deze editie is inmiddels afgelopen. Bezoek ons in de Rotterdamse Haven!De Maaltuin meert aan in de Rotterdamse haven. Tijdens deze editie nemen we je mee in de spetterende verhalen van deze maritieme grootmacht en duiken we in haar verleden én haar toekomst. Zien we je daar?


We reizen door naar het Maritiem Museum!

Onze editie op vliegbasis Soesterberg zag er zo uit…

Van 1914 tot 2014 gesloten voor publiek, tot 2008 zelfs nog actief als vliegbasis, maar samen met De Maaltuin te ontdekken! Wat ooit het domein van jagers en verzamelaars, een thuishaven voor roversbenden en het eerste militaire vliegterrein van Nederland was, is nu een prachtig park vol ecologische verrassingen. Ga je ook mee op ontdekkingsreis naar het militaire verleden en de stoere natuur? Ontdek met ons de prachtige vliegbasis en geniet van een heerlijke diner in de oude F15 Hangar.

Een impressie van de sfeer..

Bezoek ons in het Maritiem Museum!

Waar ga ik van genieten?

Ontdek Vliegbasis Soesterberg
Een heerlijke avond uit op Vliegbasis Soesterberg. We nemen je mee in de bijzondere verhalen van de prachtige natuur en oude vliegbasis!
5-gangen diner
Ons menu is met liefde bereid en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van de vliegbasis.
Fantastisch drankarrangement
Inbegrepen zit een heerlijk wijn- of mocktailarrangement, passend bij het menu. Natuurlijk hebben we eventueel ook een biertje als je daar zin in hebt.
Live muziek & beleving
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek. Daarnaast nemen we je op creatieve wijze mee in de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Meer informatie

Wat kan ik verwachten van De Maaltuin op park Vliegbasis Soesterberg?

*Deze editie is voorbij!*

We ontvangen je rond 18u00 met een heerlijk welkomstdrankje, waarna je door het park kan struinen. Om je heen vind je prachtige natuur en uitgestrekte landingsbanen. Met behulp van onze podcasts en creatieve belevingen leer je de verhalen van deze bijzondere plek beter kennen. Na een heerlijke avondwandeling neem je plaats aan tafel in de oude vliegtuighangar. Daar geniet van je van een heerlijk diner, waarbij elk gerecht geïnspireerd is op de verhalen van Vliegbasis Soesterberg en bereid met zoveel mogelijk lokale en duurzame ingrediënten. Met het bijpassende drankarrangement proef je heerlijke wijnen en voor de liefhebber is er bij elk gerecht een bijpassende alcoholvrije mocktail. Aan het einde van de avond wandel je naar de uitgang. Een heerlijke avond uit!

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. We zijn altijd maar kort op locatie met een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Spaar ze allemaal!

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!