Vliegbasis Soesterberg

vanaf 7 juli


Stoere natuur & militaire geschiedenis

Van 1914 tot 2014 gesloten voor publiek, tot 2008 zelfs nog actief als vliegbasis, maar nu ontdekken en genieten met De Maaltuin! Wat ooit het domein van jagers en verzamelaars, een thuishaven voor roversbenden en het eerste militaire vliegterrein van Nederland was, is nu een prachtig park vol ecologische verrassingen. Door de dikbepantserde hangars en de kilometers asfalt zie je juist hier zeldzame dier- en plantsoorten, zoals de blauwvleugelsprinkhaan en natuurlijk de veldleeuwerik. Ga je ook mee op ontdekkingsreis naar het militaire verleden en de stoere natuur?


Bekijk data en tickets

Ontdek Vliegbasis Soesterberg

Proef de sfeer

Informatie

Bekijk de praktische informatie mail

10 dagen voor de door jou gekozen dag ontvang je een mail met praktische informatie zoals adres, aanvangstijd en bereikbaarheid. Je vind de online versie van deze mail hier.

Hoe gaan jullie om met het coronavirus?

Omdat wij elke editie speciaal voor de gelegenheid opzetten, hebben we veel mogelijkheden om corona-proof in te richten. Van binnenkomst tot aan het dessert zorgen we voor een veilige setting, terwijl jij heerlijk geniet. De tafels zijn daarbij zo opgesteld dat je gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Je kunt ons helpen door alvast een algemene voucher te bestellen. Die kun je dan – zodra we weer open kunnen – omwisselen voor een editie naar keuze. We gaan in 2021 langs allerlei bijzondere plekken in het land en kijken er naar uit jullie weer te ontvangen.

Over De Maaltuin

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek al wandelend verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige en ongedwongen sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. Schuif je aan?

Pop-up dineren

De Maaltuin is een reizend restaurant dat steeds op een bijzondere plek opent. Dit betekent dat iedere locatie een unieke beleving is, op een plek waar we alles voor een beperkte tijd opbouwen. Soms zetten we een kas neer, soms eten we in een tent, soms eten we in een oude garage. We zorgen altijd voor comfort, maar zitten wel op plekken die normaal gesproken geen restaurant zijn. We nemen je ook mee op ontdekkingstocht op de plek waar we zijn, makkelijke schoenen is aan te raden. We zorgen op elke locatie voor beschutting zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. Als het echt stormt schuiven we de avond door naar een later moment. We informeren je hier – alleen indien de avond doorschuift – uiterlijk om 16.00 over op de dag van het diner.

Delen

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

Melding

DeMaaltuin volgt de ontwikkelingen nauwgezet. We zien de veiligheid van onze gasten en personeel als hoogste prioriteit. We volgen daarom de afgekondigde maatregelen om Nederland veilig te houden, waaronder het tijdelijk sluiten van restaurants. We werken hard om voor jullie - zodra dat veilig is - alsnog een fantastische avond te organiseren. Als je een ticket hebt gekocht krijg je binnenkort van ons een mail met nadere informatie.