Theaterlunch – Vliegbasis Soesterberg

17 & 18 juli


De Zaak Oppenheimer

Als er één plek is in Nederland is die doet herinneren aan de Koude Oorlog, dan is dat wel de vliegbasis Soesterberg. Tijdens de theatervoorstelling De zaak Oppenheimer wordt de vliegbasis het strijdtoneel van de hoofdrolspelers van die nucleaire dreiging uit het verleden. Julius Robert Oppenheimer, vader van de atoombom, moet politiek, moreel en wetenschappelijk verantwoording afleggen voor de bom die hij creëerde en voor de bom die hij weigerde te maken. Wandel over park Vliegbasis Soesterberg en geniet aansluitend van een heerlijk lunchmenu terwijl Bartho Braat en Bas Keijzer je meenemen in een suggestieve voorstelling vol verbeeldingskracht.


Bekijk data en tickets

Ontdek de Koude Oorlog

Geniet van een heerlijke lunch & theater

Informatie

Wat kan ik verwachten van deze middag?

De Zaak Oppenheimer  & De Maaltuin slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Je start op het park Vliegbasis Soesterberg, wandelt over het prachtige terrein en ontdekt her en der wat bijzondere verhalen van deze bijzondere locatie. Uiteindelijk kom je uit bij Shelter 611 waar een heerlijk lunchmenu op je wacht. Tijdens deze lunch geniet van je het theaterstuk De Zaak Oppenheimer. De gehele middag duurt ongeveer 3u, het theaterstuk duurt 45 minuten.

Hoe verschilt het lunchtheater van de reguliere De Maaltuin op Vliegbasis Soesterberg?

Vanaf 7 juli kun je avonds heerlijk dineren op Vliegbasis Soesterberg. Alleen op 17 en 18 juli kun je ook middags terecht voor een speciale lunchtheater editie waarbij je naast De Maaltuin ervaring ook verwend wordt met een bijzonder theaterstuk.

Delen

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

Melding

DeMaaltuin volgt de ontwikkelingen nauwgezet. We zien de veiligheid van onze gasten en personeel als hoogste prioriteit. We volgen daarom de afgekondigde maatregelen om Nederland veilig te houden, waaronder het tijdelijk sluiten van restaurants. We werken hard om voor jullie - zodra dat veilig is - alsnog een fantastische avond te organiseren. Als je een ticket hebt gekocht krijg je binnenkort van ons een mail met nadere informatie.