Paleis Soestdijk

Ontdek het 'dorpje' van Paleis Soestdijk tijdens een heerlijk diner


oktober 2021

Maak kennis met het boeiende verleden en de spannende toekomst vol innovatie op Paleis Soestdijk. We dineren in de oude garage op De Parade, het voormalig ‘dorpje’ van het paleis waar de garage, de stallen, de Intendantswoning, woningen voor het personeel, de kwekerij en de manege zijn gevestigd. De Parade wordt nu doorontwikkeld tot proeftuin voor voeding en een groene levenstijl. Ontdek hoe Hollandse innovaties en ondernemerschap onze toekomst maken tijdens een heerlijke avond uit met De Maaltuin.


Paleis Soestdijk najaar 2021
Een impressie van de sfeer

Data & tickets

Waar ga ik van genieten?

5-gangen diner
Bereid met liefde. Verleden, heden en toekomst van het landgoed Paleis Soestdijk komen samen in een speciaal ontworpen menu.
Fantastische locatie
Een echte avond uit op landgoed Paleis Soestdijk. Ontdek de parade, 'het dorpje' van Paleis Soestdijk terwijl je dineert in de oude garage van Prins Bernard.
Volledig drankarrangement
We hebben heerlijke wijnen, bieren en mocktails geselecteerd bij het menu. Geniet van een arrangement dat bij jou past.
Live muziek
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Proef de sfeer

Veelgestelde vragen

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige en ongedwongen sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. We zijn kort op locatie met een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Praktische informatie

We dineren altijd op bijzondere plekken, zoals nu bij Paleis Soestdijk in de oude garage van Prins Bernard. We zorgen altijd voor comfort, maar zitten wel op plekken die normaal gesproken geen restaurant zijn. Een bijzondere sfeer gegarandeerd! Informatie over starttijd, parkeren etcetera vind je in een e-mail maximaal 10 dagen voor aanvang van de door jouw gekozen dag. Niet gekregen maar wel een bevestiging van jouw bestelling? Bekijk de praktische informatie hier.

Hoe gaan jullie om met Corona?

Omdat wij elke editie speciaal voor de gelegenheid opzetten, hebben we veel mogelijkheden om corona-proof in te richten. Van binnenkomst tot aan het dessert zorgen we voor een veilige setting, terwijl jij heerlijk geniet. De tafels zijn daarbij zo opgesteld dat je gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Op dit moment zijn we verplicht om bij aanvang een Coronapas te controleren. Zorg dat je deze bij je hebt. Heb je klachten 24u voor aanvang? Laat je testen en neem contact met ons op.

Hoe laat start deze editie?

De ontvangst is tussen 18:00 uur en 18:30 uur. We gaan om 19:00 aan tafel. Rond 22:00/22:30 sluiten we de avond af. Mocht je onverwachts iets later zijn, kun je ons een SMS sturen op 06 53635354.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

Melding

DeMaaltuin volgt de ontwikkelingen nauwgezet. We zien de veiligheid van onze gasten en personeel als hoogste prioriteit. We volgen daarom de afgekondigde maatregelen om Nederland veilig te houden, waaronder het tijdelijk sluiten van restaurants. We werken hard om voor jullie - zodra dat veilig is - alsnog een fantastische avond te organiseren. Als je een ticket hebt gekocht krijg je binnenkort van ons een mail met nadere informatie.