Paleis Soestdijk

oktober 2021


Ontdek het 'dorpje' van Paleis Soestdijk tijdens een heerlijk diner

Maak kennis met het boeiende verleden en de spannende toekomst vol innovatie op Paleis Soestdijk. We dineren op De Parade, het voormalig ‘dorpje’ van het paleis waar de garage, de stallen, de Intendantswoning, woningen voor het personeel, de kwekerij en de manege zijn gevestigd. De Parade wordt nu doorontwikkeld tot proeftuin voor voeding en een groene levenstijl. Ontdek hoe Hollandse innovaties en ondernemerschap onze toekomst maken tijdens een heerlijke avond uit met De Maaltuin.


Bekijk data en tickets

Ontdek De Parade van Paleis Soestdijk

Proef de sfeer van een heerlijke avond uit

Informatie

Hoe ziet deze editie eruit?

Samen ontdekken we De Parade van Paleis Soestdijk. We wandelen over het terrein, delen verhalen over de bijzondere geschiedenis van de garage, de stallen, de Intendantswoning, woningen voor het personeel, de kwekerij, de manage en natuurlijk het Paleis. We genieten van lekkere hapjes en drankjes en komen uiteindelijk aan op de plek van het diner. Geniet in verschillende gangen van ingrediënten en gerechten die speciaal ontworpen zijn op de verhalen van Paleis Soestdijk. We nemen je mee in de geschiedenis, maar ook in de toekomst van het Paleis, dat in de toekomst in het teken staat van ‘Made by Holland’. Innovatie, ondernemerschap, voeding en duurzaamheid nemen daarin een centrale plaats. Natuurlijk geniet je tijdens het diner van heerlijke wijnen, bieren en non-alcoholische drankjes. Onze huismuzikanten struinen door de ruimte en spelen sfeervolle muziek. De avond is volledig verzorgd. Ben je er bij?

Hoe vind ik alle praktische info?

10 dagen voor aanvang krijg je van ons een mail met alle praktische informatie over bereikbaarheid, aanvangstijd en meer.

Delen

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

Melding

DeMaaltuin volgt de ontwikkelingen nauwgezet. We zien de veiligheid van onze gasten en personeel als hoogste prioriteit. We volgen daarom de afgekondigde maatregelen om Nederland veilig te houden, waaronder het tijdelijk sluiten van restaurants. We werken hard om voor jullie - zodra dat veilig is - alsnog een fantastische avond te organiseren. Als je een ticket hebt gekocht krijg je binnenkort van ons een mail met nadere informatie.