Paleis Soestdijk

Dineren in de kassen van Paleis Soestdijk


Vanaf 19 mei

Aan de poort van de paleistuin heten we je van harte welkom. We wandelen door de paleistuin richting het paleis. Zie je de verschillende bouwstijlen en de uitbreidingen die door de jaren heen zijn gedaan? Wandelend langs de vijver en de watertoren ontdek je unieke verhalen. Uiteindelijk neem je plaats aan lange familietafels voor een heerlijk 5-gangen diner. Je bewondert live muziek en drinkt heerlijke wijnen. Kom jij koninklijk genieten tijdens een heerlijke avond uit met De Maaltuin?


reserveer je ticket
Een impressie van de vorige editie

Data & tickets

Waar ga ik van genieten?

5-gangen diner
Bereid met liefde. Verleden, heden en toekomst van het landgoed Paleis Soestdijk komen samen in een speciaal ontworpen menu.
Fantastische locatie
Een echte avond uit op landgoed Paleis Soestdijk. We wandelen door de paleistuin, bewonderen de tuin en het paleis van buiten en dineren aan gezellige familietafels in de kassen van het paleis.
Volledig drankarrangement
We hebben heerlijke wijnen, bieren en mocktails geselecteerd bij het menu. Geniet van een arrangement dat bij jou past.
Live muziek
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Proef de sfeer

Veelgestelde vragen

Praktische informatie

We dineren altijd op bijzondere plekken, zoals nu bij Paleis Soestdijk in de kassen van Paleis Soestdijk. We zorgen altijd voor comfort, maar zitten wel op plekken die normaal gesproken geen restaurant zijn. Een bijzondere sfeer gegarandeerd! Informatie over starttijd, parkeren etcetera vind je in een e-mail maximaal 10 dagen voor aanvang van de door jouw gekozen dag. Je vind deze e-mail met informatie ook in deze link.

Wat kan ik verwachten van de avond?

Rond 18u00 kom je aan bij de poort van de paleistuin. Daar vangen we je op met een hartelijk welkom. Een heerlijke avond gaat van start! We wandelen door de paleistuin richting het paleis. Daar bewonder je dit bijzondere bouwwerk van dichtbij. Zie je de verschillende bouwstijlen en de uitbreidingen die door de jaren heen zijn gedaan? Achter het paleis ligt een prachtige grote vijver. We wandelen er langs en ontdekken zo bijzondere stukken in de tuin. Door middel van podcasts, kunst en creatieve uitingen leer je bijzondere verhalen kennen. Uiteindelijk kom je aan bij de kassen van het paleis. Daar neem je plaats aan tafel en geniet je van een heerlijk 5-gangen diner. Je geniet van live muziek en heerlijke wijnen. Aan het einde van de avond loop je de kassen uit en op weg naar huis. Geniet nog lekker na van een heerlijke avond uit!

Komen we ook ín het paleis zelf?

Het paleis zelf is gesloten voor renovatie. We wandelen door de paleistuin langs het paleis, de vijver en verschillende bijzondere stukken in de tuin. Tijdens deze mooie voorjaarswandeling ontdek je de geschiedenis én toekomst van het paleis. Het diner vindt plaats in de kassen van het paleis, ook onderdeel van de paleistuin.

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige en ongedwongen sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. We zijn kort op locatie met een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Hoe laat start deze editie?

De ontvangst is tussen 18:00 uur en 18:30 uur. We gaan om 19:00 aan tafel. Rond 22:00/22:30 sluiten we de avond af. Mocht je onverwachts iets later zijn, kun je ons een SMS sturen op 06 53635354.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!