Muiderslot rond de feestdagen

Feestelijk diner bij het Muiderslot


Vanaf 8 december

Ontdek rondom de feestdagen het magische Muiderslot. Ontdek hoe het Muiderslot decor was van belangrijke gebeurtenissen en podium voor avonden vol toneel, muziek, voorlezen en gedichten. Uiteraard altijd onder het genot van heerlijke dranken en spijzen. Geniet met ons van deze boeiende geschiedenis in een heerlijke avond uit.


Data & Tickets
Een impressie van de sfeer

Reserveer hier je plek

Waar ga ik van genieten?

5-gangen diner
Bereid met liefde en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van het Muiderslot.
Ontdek het Muiderslot
Een echte avond uit op het Muiderslot. We nemen je mee in de bijzondere en feestelijke verhalen van het kasteel.
Volledig drankarrangement inbegrepen
Inbegrepen zit een heerlijk wijn- of mocktailarrangement, passend bij het menu. Natuurlijk hebben we eventueel ook een biertje als je daar zin in hebt.
Live muziek
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Proef de sfeer

Informatie

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige en ongedwongen sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. We zijn kort op locatie met een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Hoe ziet mijn avond eruit?

We nemen je mee in de verhalen van het Muiderslot tijdens een avondvullend programma. Geniet van de bijzondere entourage en beleef met ons de geschiedenis van het meer dan 700 jaar oude kasteel. Geniet van heerlijke dranken en gerechten, geïnspireerd op de locatie. Een ticket kost 98,95 per persoon, daarbij zijn vijf gangen, een volledig drankarrangement, tafelwater en koffie of thee inbegrepen. Ook de muzikale invulling en andere verrassingen zitten daarbij in.

De Maaltuin begint gewoonlijk vanaf 18u00. We gaan rond 19u00 aan tafel en de geschatte eindtijd is tussen 22:00 – 23:00 uur.

Praktische informatie

Informatie over starttijd, parkeren etcetera vind je in een e-mail maximaal 10 dagen voor aanvang van de door jouw gekozen dag.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!