Muiderslot

Diner in het Muiderslot


Vanaf 10 maart

Wandel met ons door het kasteel en neem plaats in een van de historische zalen van Muiderslot. Ontdek hoe het kasteel decor was van belangrijke gebeurtenissen, woning van dichter P.C. Hooft en podium voor avonden vol toneel, muziek, voorlezen en gedichten. Uiteraard altijd onder het genot van heerlijke dranken en spijzen. Geniet met ons van deze boeiende geschiedenis in een heerlijke avond uit. Deze editie zou oorspronkelijk starten in december maar is vanwege de avondlockdown verschoven naar het voorjaar.


Koop nu tickets voor het voorjaar
Een impressie van de sfeer

Data & tickets

Waar ga ik van genieten?

5-gangen diner
Bereid met liefde en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van het Muiderslot.
Ontdek het kasteel
Een echte avond uit op het Muiderslot. We nemen je mee in de bijzondere verhalen van het kasteel, terwijl je de prachtige zalen van het kasteel bewondert.
Volledig drankarrangement
We hebben heerlijke wijnen, bieren en mocktails geselecteerd bij het menu. Geniet van een arrangement dat bij jou past.
Live muziek
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Proef de sfeer

Informatie

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige en ongedwongen sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. We zijn kort op locatie met een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Hoe ziet mijn avond eruit?

We nemen je mee in de verhalen van het Muiderslot tijdens een avondvullend programma. Geniet van de bijzonder entourage en beleef met ons de geschiedenis van het meer dan 700 jaar oude kasteel. Geniet van heerlijke dranken en gerechten, geïnspireerd op de locatie. Een ticket kost 84,95 per persoon, daarbij zijn vijf gangen, een volledig drankarrangement, tafelwater en koffie of thee inbegrepen. Ook de muzikale invulling en andere verrassingen zitten daarbij in.

De Maaltuin begint gewoonlijk vanaf 18u00. We gaan rond 19u00 aan tafel en de geschatte eindtijd is tussen 22:00 – 23:00 uur.

Praktische informatie

Informatie over starttijd, parkeren etcetera vind je in een e-mail maximaal 10 dagen voor aanvang van de door jouw gekozen dag.

Hoe gaan jullie om met Corona?

We zijn verplicht om bij aanvang te controleren op een coronapas. Daarnaast vragen we je om, als je 24u voor de avond klachten hebt, contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor een veilige en fijne avond. In het geval dat er lockdown maatregelen komen tijdens een van onze edities, verplaatsen we de editie naar een later moment, zo dicht mogelijk op de oorspronkelijke datum. Vaak is dat direct na het einde van de lockdown. Kan je die datum helaas niet? In dat geval kun je gebruik maken van onze ‘Bewaar je ticket, geniet later’ regeling.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!