Muiderslot theaterbastion

najaar 2021


Geschiedenis van een podium

Ontdek de verhalen die zich rondom het slot afspeelden. Hoe het kasteel decor was van belangrijke gebeurtenissen, woning van dichter P.C. Hooft en podium voor avonden vol toneel, muziek, voorlezen en gedichten. Uiteraard altijd onder het genot van heerlijke dranken en spijzen. Geniet met ons van deze boeiende geschiedenis in een heerlijke avond uit. Deze editie is vanwege Corona opgeschoven naar najaar 2021. We verwachten eind augustus nieuwe data aan te kondigen.


Bekijk data en tickets

Ontdek Muiderslot

Proef het verhaal

Informatie

Wanneer kan ik hier kaarten voor kopen?

Vanwege de coronamaatregelen is deze editie opgeschoven naar najaar 2021. Zodra we nieuwe data kunnen aankondigen hoor je dat via onze verschillende communicatiekanalen. Ons zusje SterkWater opent deze zomer al op het Muiderslot. De kaartverkoop daarvoor is gestart.

Delen

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

Melding

DeMaaltuin volgt de ontwikkelingen nauwgezet. We zien de veiligheid van onze gasten en personeel als hoogste prioriteit. We volgen daarom de afgekondigde maatregelen om Nederland veilig te houden, waaronder het tijdelijk sluiten van restaurants. We werken hard om voor jullie - zodra dat veilig is - alsnog een fantastische avond te organiseren. Als je een ticket hebt gekocht krijg je binnenkort van ons een mail met nadere informatie.