Maritiem Museum

Dineren in de haven van het museum


16 juni - 17 juli

Het Maritiem Museum heeft de oudste en grootste museumhaven van Nederland, op de plek waar de Rotterdamse haven ooit begon. Hier zijn historische schepen afgemeerd en bijzondere gastschepen. Wandel met ons mee en schuif aan op, tussen of in een van de historische schepen! Tijdens een heerlijke avond uit beleef je ons maritieme heden, toekomt en verleden.


Data & tickets
Een impressie van de sfeer

Waar ga ik van genieten?

5 gangen diner
Bereid met liefde. Verleden, heden en toekomst van het Maritiem Museum komen samen in een speciaal ontworpen menu.
Fantastische locatie
Een echte avond uit in de museumhaven. We wandelen door de haven, bewonderen de schepen en kranen en genieten van een heerlijk diner.
Volledig drankarrangement
Bij het menu krijg je heerlijke wijnen, bieren en mocktails!
Live muziek
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Proef de sfeer

Informatie

Wat is De Maaltuin?

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Met De Maaltuin laten we je op ongedwongen manier kennis maken met de verhalen van deze bijzondere plekken. Ontdek verborgen verhalen en geniet van een heerlijk diner met een altijd uniek en op de locatie geïnspireerd menu. In de gezellige en ongedwongen sfeer van De Maaltuin heb je een heerlijke avond uit. We zijn kort op locatie met een beperkt aantal plekken. Schuif je ook aan?

Is deze locatie rolstoel-toegankelijk?

De haven van Maritiem Museum is helaas niet goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn. We nodigen je in dat geval graag uit voor onze locatie Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam.

 

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!