Reserveren

Paleis Soestdijk : het Paleis

Na het grote succes van de vorige editie, keert De Maaltuin terug naar de weelderige zalen in Paleis Soestdijk! Deze zomer kun je opnieuw de magie van het dineren binnen de historische muren ervaren. De setting dit keer: de Soestervleugel. Een plek waar je echt zou willen dat de muren oren hadden. Deze vleugel was getuige van uitgebreide koninklijke ceremonies en persoonlijke verhalen. En precies die historische verhalen vormen, samen met een gastronomisch samenkomen, het decor voor een onvergetelijke avond. Treed binnen op deze onvergetelijke plek en geniet koninklijk van alles dat De Maaltuin je in het Paleis Soestdijk te bieden heeft!

Bestel tickets

4.7/5
 • Een koninklijk vijfgangen diner
 • Bijpassend wijn/mocktail arrangement
 • Live muziek & beleving
 • Een complete avond uit
 • Ervaar de prachtige ruimtes van Paleis Soestdijk
Reserveren

Dineren IN Paleis Soestdijk!

4.7/5 op basis van 54 reviews

Jullie maken er niet alleen een etentje van, maar een hele beleving. Thuis waren we er nog niet over uitgepraat, van alle indrukken en al het moois en lekkers.

Shirley
Bezocht editie Het koetshuis van Paleis Soestdijk

Ik vond het een perfecte combinatie: bijzondere locatie, mooie sfeer gecreëerd, lekker eten en drinken, muziek.

Een perfect georganiseerd diner.

In een woord fantastisch, mooie gerechten uit de streek, goede toelichting, buitengewoon vriendelijk personeel, mooie muziek.

Marielle
Bezocht editie Slot Zuylen

Leuke ontvangst, voor ons zelfs een persoonlijk woordje, geweldige plek. Ik heb in m’n jeugd jaren in Soest gewoond en de basis was altijd geheimzinnig. Leuk daar nu te lopen. Echt goed georganiseerd. Het diner was gezellig. Ook de virtuele beleving was heel erg leuk. Net echt!

Ab
Bezocht editie Vliegbasis Soesterberg

Informatie

Praktische informatie

Gewoonlijk begint deze editie tussen 18:00 en 18:30 uur.

10 dagen voor aanvang ontvang je van ons een mail met daarin de praktische informatie. Niet ontvangen? Dan kun je vanaf 10 dagen voor aanvang de mail ook hier terug vinden.

Wat kan ik van deze avond verwachten?

We ontvangen je aan de poort van de paleistuin. Na een korte wandeling kom je aan bij het paleis. Daar wordt je ontvangen met een welkomstdrankje en amuse. Geniet van de mooie zalen van Paleis Soestdijk. Verken de verhalen achter bijzondere details. We gaan aan tafel in de Soestervleugel. Aldaar geniet je van een koninklijk vijfgangen diner, terwijl we je meenemen in de historische verhalen die er schuilgaan achter de paleismuren.

Waar dineren we?

Dit is een wel heel bijzondere kans: we kunnen dineren ín het paleis. Na een korte wandeling door de paleistuin en een deel van het paleis, gaan we aan tafel in de Soestervleugel.

Aan wat voor tafels dineren we?

Deze informatie volgt later.

Hoe verschilt deze editie van andere edities op Paleis Soestdijk?

Al in 2019 kon je voor het eerst dineren met De Maaltuin op het landgoed Paleis Soestdijk. In de kassen, stallen en de garage genoten we van heerlijke edities. Na het grote succes van de editie begin 2024, keert De Maaltuin nu terug naar de weelderige zalen in Paleis Soestdijk!

Hoe zit het met de toegankelijkheid op deze locatie?

Om het paleis binnen te komen en het volledige programma mee te krijgen, bestijgt u twee trappen. Indien u slecht ter been bent, raden we aan even contact op te nemen met voordat u boekt.

Veelgestelde vragen

Dineren we aan eigen tafels of aan lange tafels?

 • Dit verschilt per editie. Onder het kopje ‘Hoe laat begint het en andere praktische informatie’ kun je het antwoord op deze vraag voor deze editie vinden.

Hoe kom ik aan een ticket?

 • Via de ticketpagina kan je een ticket(s) reserveren voor de door jou gekozen editie. Je reserveert en betaalt vooraf en je ontvangt een bevestigingsmail. De reservering staat op naam en bij aankomst is de naam waarop de reservering is gemaakt voldoende. Betalen kan op de ticketpagina met Ideal.
 • Op de ticketpagina is te zien of er nog tickets beschikbaar zijn. Het komt voor dat er op het laatste moment nog een ticket vrijkomt. Deze worden dan weer via de ticketpagina aangeboden.

Kan ik tickets cadeau geven?

 • ​Ja dat kan, je vult gewoon de naam in van degene die je de tickets cadeau doet en rond de bestelling af. Mocht je het nog even geheim willen houden, vul dan wel je eigen mailadres in (in verband met de bevestigingsmail). Ook kun je het mailadres van de daadwerkelijke gasten in het opmerkingen veld zetten.
 • Je kan ook een cadeaubon aanschaffen. Wij sturen je een cadeaubon per post met een extra envelop, zodat jij de bon kan versturen naar diegene aan wie je de bon cadeau wilt geven.

Waarom betaal ik vooraf?​

 • De Maaltuin is maar een paar weken op een locatie en daarmee intensief om neer te zetten. We merken dat als gasten vooraf betalen, nagenoeg iedereen ook daadwerkelijk aanschuift.

Wat is het menu?

 • Het menu is geheim. Mocht je dieetwensen of allergieën hebben dan kan je die bij het bestellen van de tickets invullen. Mocht je later nog iets willen wijzigen, mail dan naar:

Kan ik vegetarisch of vegan eten?

 • Voor de mensen die geen vlees en vis eten is er een vegetarisch menu. Helaas behoort vegan niet tot de mogelijkheden. Andere allergieën en dieetwensen waar we rekening mee kunnen houden vind je op onze dieetwensen pagina. Geef je dieetwensen uiterlijk een week van te voren door, zo kan onze keuken er rekening mee houden.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

 • 10 tot 14 dagen voor aanvang versturen we iedereen een mail met praktische info. Daarin staat de praktische informatie en ook wat de beste manier is om er te komen. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar de fiets of het OV!

Mag ik mijn hond meenemen?

 • Helaas is het niet mogelijk om je hond mee te nemen naar onze edities. De locaties laten geen honden toe.

Wat als het slecht weer is?

 • We zorgen op elke locatie voor beschutting zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. Als het echt stormt schuiven we de avond door naar een later moment. We informeren je hier – alleen indien de avond doorschuift – uiterlijk om 16.00 over op de dag van het diner.

Met wie werken jullie samen?

 • Wij kiezen onze partners zo bewust mogelijk. Onze uitgangspunten zijn: duurzaam, sociaal, lokaal en verhaal. Een combinatie of alle vier deze uitgangspunten tref je bij onze partners. Binnenkort staan ze op onze partner-pagina met het achtergrondverhaal.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

 • Je kunt onze algemene voorwaarden hier lezen.

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!