Naar de bestelpagina

Fort bij Abcoude

Samen met Laphroaig en sterrenchef Jamie van Heije organiseren we een speciale editie van De Maaltuin. Chef Jaimie van Heije heeft zich in Schotland laten inspireren op Islay, de thuisbasis van Laphroaig whisky en bedacht een spannend menu waarin de elementen vuur, zout en turf samenkomen. Schuif aan en proef het vier-gangen diner; culinair en verrassend. We ontvangen je op fort bij Abcoude, een rauw fort aan de rand van Amsterdam. Een plek die het gevoel van Laphroaig en Islay maximaal laat beleven. Stel je voor...

Lees meer

Bestel tickets

4.7/5
  • Culinair 4-gangen diner in samenwerking met Laphroaig en Jaimie van Heije
  • Een spannend menu waarin de elementen vuur, zout en turf samenkomen
  • Menu bedacht op Islay, geserveerd op Fort bij Abcoude
  • Geweldige UNESCO werelderfgoed locatie
  • Fantastisch bijpassend cocktailarrangement
Naar de bestelpagina

Unieke De Maaltuin editie!

Informatie

Hoe verschilt deze editie van andere De Maaltuin edities?

Voor deze editie werken we samen met Laphroaig en sterrenchef Jamie van Heije. Samen met hen zijn we in Schotland op zoek gegaan naar de smaak van Laphroaig. Het gevolg is een spannend vier gangen menu. Onderweg en tijdens de hele avond kom je de elementen vuur, zout en turf tegen. We verruilen voor één keer het wijnarrangement door Laphroaig cocktails die perfect aansluiten op het menu. Als je op zoek bent naar een spannende, nét wat andere editie van De Maaltuin, moet je hier bij zijn!

Waar bestel ik kaarten?

Je bestelt kaarten op laphroaigstrongcharacters.nl. Wij beheren deze website samen met onze partners Laphroaig en Jamie van Heije. Klik op de link op deze pagina om kaarten te bestellen.

Wie is Jamie van Heije?

Je kent Jamie van Heije misschien wel als bekende TV-chef of van zijn werk voor sterrenrestaurants Aan de Poel** en Ron Blaauw** in Oudekerk aan de Amstel. Na 11 jaar in Oudekerk aan de Amstel is hij gestopt om ruimte te maken voor bijzondere projecten en samenwerkingen. Zoals deze editie op Fort bij Abcoude!

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!