Een sfeervolle avond op een bijzondere locatie

CADEAUBON

De Maaltuin / Een sfeervolle avond op een bijzondere locatie

Deel dit evenement

De Maaltuin cadeaubon

Wissen
Artikelnummer: 250-1 Categorie:

59.9584.95

Prachtige houten cadeaubon voor De Maaltuin incl welkomstdrank, amuse, 4-gangen, koffie/thee, een avond met muziek en beleving en optioneel wijnarrangement. Geldig voor alle edities gedurende heel 2021.

Wat geef jij voor het nieuwe jaar?

Verras vrienden, familie en collega’s met een fantastisch cadeau voor het nieuwe jaar. Een diner met prachtig uitzicht op unieke plekken als paleizen, kastelen, musea en botanische tuinen. Voor we aan tafel gaan nemen we hen mee op ontdekkingstocht en vertellen we verborgen verhalen van de plek; de geschiedenis komt tot leven!

Je ontvangt een mooi opgemaakte houten cadeaubon. Degene die je verrast geniet zoals je van ons gewend bent van een heerlijke avond. Van het bijzondere 4-gangen menu tot muziek en beleving, aan alles is gedacht. De Maaltuin strijkt volgend jaar neer op allerlei bijzondere locaties door Nederland. De cadeaubon kun je kosteloos omzetten in tickets voor al onze edities in heel 2021.

Natuurlijk volgen we ook in 2021 alle RIVM-richtlijnen om veilige edities neer te zetten. We staan klaar om het nieuwe jaar feestelijk te beginnen!