Cadeaubon

Wie verras jij?Verras vrienden, familie en collega's met een fantastisch cadeau. De Maaltuin strijkt het hele jaar neer op allerlei bijzondere locaties door Nederland. Een diner met prachtig uitzicht op unieke plekken als paleizen, kastelen, musea en botanische tuinen, inclusief ontdekkingstocht vol verborgen verhalen van de plek. Je ontvangt een mooi opgemaakte houten cadeaubon.  De cadeaubon kun je gebruiken bij het plaatsen van jouw bestelling. We versturen de cadeaubonnen iedere maandag en donderdag.


De Maaltuin cadeaubon
Een impressie van de sfeer..

Koop een cadeaubon

Wat kan ik verwachten?

Prachtige locaties
De Maaltuin reist langs prachtig Nederland's erfgoed en zet speciaal voor de gelegenheid een restaurant ter plekke op. Van kastelen tot botanische tuinen, geniet in heel bijzondere omstandigheden van de verhalen van elke plek.
Vijfgangen diner
Het menu is altijd geheim én geïnspireerd op de locatie. We laten ons voeden door de verhalen van de plek en maken daar een uniek menu op. Met zoveel mogelijk lokale en duurzame ingrediënten. Natuurlijk houden we rekening met eventuele dieetwensen en/of allergieën.
Geniet & proost!
Inbegrepen zit een heerlijk wijn- of mocktailarrangement, passend bij het menu. Natuurlijk hebben we eventueel ook een biertje als je daar zin in hebt.
Live muziek & beleving
De Maaltuin is een echte avond uit. Geniet van het diner maar laat je ook verwonderen door de verhalen van elke locatie in podcasts, kunstinstallaties en verhalende gerechten!

Praktische informatie

Wanneer kan ik de cadeaubon verwachten?

Wij versturen de cadeaubonnen iedere maandag en donderdag via PostNL.

Hoe ziet de cadeaubon eruit?

We hebben een speciaal ontworpen cadeaubon laten maken, dat gedrukt wordt op flinterdun hout. Je ontvangt deze met een mooie rode envelop erbij. Zo begint de beleving al bij het geven van de cadeaubon!

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!