De Maaltuin cadeaubonWat doe jij in 2021?

Verras vrienden, familie en collega's met een fantastisch cadeau voor het nieuwe jaar. Een diner met prachtig uitzicht op unieke plekken als paleizen, kastelen, musea en botanische tuinen. Inclusief ontdekkingstocht vol verborgen verhalen van de plek. Je ontvangt een mooi opgemaakte houten cadeaubon. De Maaltuin strijkt het hele jaar neer op allerlei bijzondere locaties door Nederland. De cadeaubon kun je kosteloos omzetten in tickets voor al onze edities.


Bekijk data en tickets

Informatie

Wanneer kan ik jullie cadeaubon gebruiken?

De Maaltuin cadeaubon is geldig voor alle edities van De Maaltuin. Je kunt deze omzetten voor tickets van een van onze edities.

Delen

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

Melding

DeMaaltuin volgt de ontwikkelingen nauwgezet. We zien de veiligheid van onze gasten en personeel als hoogste prioriteit. We volgen daarom de afgekondigde maatregelen om Nederland veilig te houden, waaronder het tijdelijk sluiten van restaurants. We werken hard om voor jullie - zodra dat veilig is - alsnog een fantastische avond te organiseren. Als je een ticket hebt gekocht krijg je binnenkort van ons een mail met nadere informatie.