De seizoenen van De Maaltuin
Wat kun je verwachten
Bij De Maaltuin vieren we het seizoen. Vier keer per jaar kiezen onze chefs de beste ingrediënten die passen bij het seizoen. Van lente tot winter, elk menu wordt zorgvuldig samengesteld met producten van lokale bodem. Onze keuken werkt zoveel mogelijk met ingrediënten uit Nederland, omdat er fantastische producten uit ons land komen en het ook een stuk duurzamer is.
Onze koks brengen allemaal hun ideeën in, waarna we uitgebreid proeven en overleggen. Wat niet goed genoeg is, wordt aangepast of afgekeurd. Pas als het helemaal in balans is, hebben we het menu dat je van De Maaltuin mag verwachten. We streven altijd naar gerechten die goed smaken en de kwaliteit weerspiegelen waar we voor staan.
Onze seizoensmenu’s zijn meer dan alleen een maaltijd. Elk seizoen heeft zijn eigen menu dat past bij het seizoen en de locatie waar we zijn. We zorgen ervoor dat je een echte seizoensgebonden ervaring hebt bij De Maaltuin.
Laat je verrassen door de smaken van het seizoen.
Lente, Zomer, Herfst en Winter
In 2025 introduceren we een nieuwe manier van werken: vier seizoensgebonden menu’s per jaar. Elke menu is een weerspiegeling van het seizoen en de locaties waar we dan te vinden zijn. Dus, valt een editie in de zomer? Dan serveert De Maaltuin het zomermenu, vol met lichte, frisse smaken die perfect passen bij het zonnige seizoen. Elk menu vertelt de verhalen van de omgeving en het seizoen.
Kom jij alle seizoensmenu’s een keer proeven?