De seizoenen van De Maaltuin Zomer
Wat kun je verwachten
We serveren een 5 gangen diner waarbij we werken met zoveel mogelijk ingrediënten van eigen bodem. Niet alleen omdat Nederland barst van de prachtige producten, maar ook omdat het duurzamer is. Onze chefs experimenteren, proeven en perfectioneren tot alles klopt. Wat niet goed genoeg is, komt niet op tafel. Pas als elk gerecht in balans is en een verhaal vertelt, is het klaar om geserveerd te worden.
Bij De Maaltuin draait het om meer dan eten alleen. Elk seizoen nemen we je mee in een culinaire beleving die past bij de tijd van het jaar en de plek waar we ons bevinden. Verwacht verrassende smaken, bijzondere verhalen en een ervaring die je even helemaal uit het alledaagse haalt.
Laat je meevoeren door de smaken van het seizoen.
Lente, Zomer, Herfst en Winter
Bij De Maaltuin vieren we het seizoen. Onze chefs zijn het hele jaar door bezig met het ontwikkelen van nieuwe gerechten die passen bij de smaken en sfeer van het moment. Van de eerste frisse lentesmaken tot de diepe, volle tonen van de winter – elk gerecht wordt met zorg samengesteld en geïnspireerd op de natuur en de locatie waar we neerstrijken.
Kom jij alle seizoensmenu’s een keer proeven?