Een uniek diner voor jouw organisatie?

Een heerlijk diner met jouw bedrijf op unieke locaties?

Op zoek naar een bijzonder diner op een unieke locatie? Dan ben je bij pop-up restaurant De Maaltuin aan het juiste adres. Tijdens een pop-up diner bij De Maaltuin dineer je in kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen en leer je de locatie op unieke wijze kennen. Je kunt bij ons terecht vanaf enkele personen tot en met een compleet op-maat diner voor jouw organisatie. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van aankomende edities en neem contact met ons op voor meer informatie!

Aankomende edities
Een impressie van de sfeer

Mail ons voor meer informatie

Meer informatie

Op een van onze unieke locaties dineren met jouw collega's?

Sluit aan bij een van onze edities. We zijn het hele jaar door te vinden op diverse locaties in het land. Op iedere locatie verblijven we 4-5 weken, waarna we weer doorreizen. Sluit met een groep collega’s aan of reserveer jullie eigen avond. Ook buiten de geplande edities zijn er mogelijkheden voor een uniek diner.

Een diner volledig afgestemd op jouw organisatie?

Een culinaire avond speciaal afgestemd op jouw organisatie? De Maaltuin vertaalt bijzondere verhalen met behulp van podcasts, kunst én bijzondere gerechten. Vertellen we ook jouw verhaal? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Als eerste op de hoogte van nieuwe edities?

De Maaltuin & corona

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Komend jaar vind je ons weer bij prachtige botanische tuinen, kastelen en ander bijzonder erfgoed. Zodra de maatregelen het toelaten starten we! Tickethouders informeren we hierover via e-mail. Via onze website, nieuwsbrieven en social media blijf je op de hoogte.

Tot die tijd kun je ons steunen door een prachtige houten cadeaubon te kopen. Voor jezelf of voor een collega, vriend of geliefde. Voor onder de boom of als verrassing in de postbus. Met De Maaltuin cadeaubon ben je verzekerd van een heerlijke avond uit in 2022, zodra de lockdown weer voorbij is. We wensen jullie heel veel gezondheid en fijne feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!